Şimdi Ara

O'nu Bu Halde Görünce İçim Acıdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakat alan adam baya uğraşmış

• NERDEEEEEEN NEREYE
  •  O'nu Bu Halde Görünce İçim Acıdı

bende baya uğraştım benimki nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: mico82

bende baya uğraştım benimki nasıl

resmen hurdaymış motor

baya emek vermişsin belli. motoru pembe yapıp biraz süsleyerek tikky kızlara satabilirsin fahiş fiyattan eminim alırlar

• ruhsat problemi bide satmak için almamış olmam rengini değiştirme konusunda engel oldu çünkü ruhsatta mavi yazıyordu

ama satma gibi bi niyetim yok çünkü baya emek harcadım güzelde oldu
  • Boşa "kız" lakabını takmıyorlar araçlara.
  • bütçe iyiyse baya keyifli bi iş aslında mustang için değer geçen hesapladık amcamla trafiğe 14 tane araba kazandırmışız. Hepsi yollarda şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

bütçe iyiyse baya keyifli bi iş aslında mustang için değer geçen hesapladık amcamla trafiğe 14 tane araba kazandırmışız. Hepsi yollarda şimdi

ne tür arabalar kazandırdınız trafiğe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

bütçe iyiyse baya keyifli bi iş aslında mustang için değer geçen hesapladık amcamla trafiğe 14 tane araba kazandırmışız. Hepsi yollarda şimdi

çarpışan araba
  • resimlere devam edeceksen takipteyim
  • quote:

quote:

çok parlak arabalar deil ama yazayım modelleri kısa yazıyorum 1978m chevrolet chevette tek kapı 86m isuzu gemini 84m fiat regata 2 tane biri sw si 88m fiat croma 89m fiat ritmo 92 lancia modelini hatırlamıyorum bi tane austin vardı bunları gümrükten almıştık fiatları 75m opel ascona tek kapı 51m citroen citicar 62m woswos 94m kazalı mazda mx3 bide modeli hatırlayamadım 90m üstü toyota celica vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Boşa "kız" lakabını takmıyorlar araçlara.

inceden
  • İmkanı olan o mustang i iyi bir şekle sokabilir karızmasından yanında yatılmaz. Artık bulunmuyor böyle kaportalar.
  • toplasan toplanır ama binmek mesele 1-2 ay önce gördüm 66 mustang sahibiyle konustuk. Km de 1 lira yakıyo şehir içinde diyodu. Gaz da takılmaz ki buna arabaya yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Boşa "kız" lakabını takmıyorlar araçlara.

Harbi iyiydi
  • quote:

toplasan toplanır ama binmek mesele 1-2 ay önce gördüm 66 mustang sahibiyle konustuk. Km de 1 lira yakıyo şehir içinde diyodu. Gaz da takılmaz ki buna arabaya yazık

Bir yerde haklısın arabanın orjinal moturunu kullanmaya kalkarsan eve bile benzin depolarsın yolda kalmamak için. Ama demek istediğim bu değildi. Adamlar arabayı alıyorlar içine istediğin motoru takıyorlar. Sende dış kaportanın havasını atıyorsun. Modifiyede çareler tükenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

quote:

toplasan toplanır ama binmek mesele 1-2 ay önce gördüm 66 mustang sahibiyle konustuk. Km de 1 lira yakıyo şehir içinde diyodu. Gaz da takılmaz ki buna arabaya yazık

Bir yerde haklısın arabanın orjinal moturunu kullanmaya kalkarsan eve bile benzin depolarsın yolda kalmamak için. Ama demek istediğim bu değildi. Adamlar arabayı alıyorlar içine istediğin motoru takıyorlar. Sende dış kaportanın havasını atıyorsun. Modifiyede çareler tükenmez

olmaz öyle hocam o gümbür gümbür sesi duymassan kalkışta araba bangır bangır motor sesi çıkarıp sırtını koltuğa yapıştırmazsa olmaz.

• quote:

quote:

ben duymadım,görmedim öyle birşey yapanı amerikan seven bi insanın mantığına ters öyle birşey.kaslı bi arabaya tutup 1.4 motor takamassın dış hatları ile motoru bir bütündür.gaza bastığın zaman şasi tir tir titreyecek sesi duyan caddeden vapur geçiyor sanacak kaslı bi arabanın amacı budur zaten

• quote:

quote:

quote:

ben duymadım,görmedim öyle birşey yapanı amerikan seven bi insanın mantığına ters öyle birşey.kaslı bi arabaya tutup 1.4 motor takamassın dış hatları ile motoru bir bütündür.gaza bastığın zaman şasi tir tir titreyecek sesi duyan caddeden vapur geçiyor sanacak kaslı bi arabanın amacı budur zaten

Arkadaşım bir burda dış kaporta aksamından bahsediyoruz kaç kg ki dış kaportaki 1.4 motor onu taşıyamayacak. Bilip bilmeden sallamayın. Mantıklı mı mantıksız mı o mantıklı insanlar arasında tartışılır sadece. ben burda kaslı bir arabanın tanımı arıyorum demedim ki fantazilerini burda anlatıyorsun. Yapılıyor işte her araç her şekle sokuluyor sen sadece limitleri sanayi lerde hamet mehmet salih abilerin imkanları klasmanında ararsan daha çok fransız kalırsın bu konulara. Burda bahsettiğim amerikan modifiye standartları. Şu an Amerikada sokaklarda gezen bir sürü eski model görünümlü Mustang lar mevcut. hepsinde orjinal motor olsaydı millet evine gidemezdi israfiyattan. Kablolu yayın kanallarında modifiye Show lar var izleyip takip etmeni öneririm. sana tavsiyem bir konuyu enine boyuna incelemeden yorum yazmayın.

• gülü seven dikenine katlanır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.