beyler çıldırıcam wigan a 1-0 kaybettim maçta 4 tane topum direkten döndü 1 hafta sonra chelsea ye 1-0 yenildim 5 topum direkten döndü bu nedir ya
Olabilir hocam bunlar bana da oluyor ama sürekli değil ki bir maç oluyor 5 maç olmuyor. Hangi takımsın ?
EmAySiks
kullanıcısına yanıt
united ile 13. yılım
il buono 10
kullanıcısına yanıt
Vay arkadaş bunlara şikayet etmemen gerek 13 yılda olur böyle şeyler ayrıca tebrikler uzun soluklu güzel bir kariyerdir eminim.
EmAySiks
kullanıcısına yanıt
hocam şu sıralar çok başıma gelmeye başladı o yüzden konu açtım 13 yıldır uniteddayım ama bu sezon izlanda ligine geçmeyi düşünüyorum oyunda
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
hocam şu sıralar çok başıma gelmeye başladı o yüzden konu açtım 13 yıldır uniteddayım ama bu sezon izlanda ligine geçmeyi düşünüyorum oyunda
İtalyayı dene istersen , Roma ile zevkli oluyor.
EmAySiks
kullanıcısına yanıt
hocam italya ligi nedense şikeden mi bilmiyorum ama bana nedense hiç cazip gelmiyor izlanda ligini seçme nedenimde yıllardır bu oyunu oynarım cm00-01 den beri hep aynı şeyleri yapıyorum izlanda ligini hiç denemedim
hocam italya ligi nedense şikeden mi bilmiyorum ama bana nedense hiç cazip gelmiyor izlanda ligini seçme nedenimde yıllardır bu oyunu oynarım cm00-01 den beri hep aynı şeyleri yapıyorum izlanda ligini hiç denemedim
Anladım hocam senin kariyerde zaten full regen dolu tanınmamış ligler sıkıntı olmaz. Eğlenceli olur ama oyun başında tanınmamış ligler koyuyor biraz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme