Şimdi Ara

o kadar iyi sıralama yaptık bilgisayar müh. yazamıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Sıralamamız tamamen aynı ben ytü yazacağım ilgin duyduğunu düşündüğün bölüme girmeme sebebin bu mu cidden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin amacın üniversite etiketi bence,bölümle falan çok ilgi alakan olsa yani anlatmaya çalıştığın kadar seven birisi Hacettepe YTÜ vb imkanları kullanır.

Siz galiba Boun vs hariç kimsenin iş bulamayacağı tayfadansınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Denemeciyim

Sıralamamız tamamen aynı ben ytü yazacağım ilgin duyduğunu düşündüğün bölüme girmeme sebebin bu mu cidden?

Hocam YTÜ yazıp 3.60 ortalama kasıp itu'ye de geçebilirsiniz zaten.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Hocam pm atsam bakabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Denemeciyim

Hocam pm atsam bakabilir misin?

Tabii

• boun gibi okulların dışında okuyanların iş bulamadığını söylemedim ki nasıl bir çıkarım bu. altı üstü top okullarda başka mühendislikler okumanın ytü marmara gibi yerlerde ceng okumaktan daha iyi olduğunu düşündüğümü söyledim ki çoğu insan da böyle düşünüyordur bence. cenge o kadar ilgim yok fakat en azından seçeneklerimin arasına bir tane iyi okuldan ceng koyabilmek isterdim.

Hocam tıp yazmayı düşünmüyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kro60 -- 8 Ağustos 2021; 21:1:6 >
  • Gucluturk2018 G kullanıcısına yanıt

yahu şurada bazı okulları gömmek için fırsat arayan milyon tane adam varken ben mi kibirli oldum? forumda gömülmeyen hor görülmeyen okul bırakılmamasına rağmen biri odtü itü boğaziçinden küçük görünce kibirli oluyor.

Hocam o son dediğinizi birçok kişi ister ama siz yukarıda diyorsunuz ki şöyle zevk alıyorum böyle bilmem ne yapıyorum sonrasında da gelip farklı farklı bölümler yazıyorsunuz.

Mesela adam Hacettepe gelebilir demiş siz gelmesin de zaten falan diyorsunuz.Bahsedilen okullar Doğu'da yerler vs değil yani sen tüm bunlar birleşince üniversite etiketi arıyorsun benim gözümde.

Ben de sana diyorum ki hani şöyle belli okullar hariç kimsenin iş bulamayacağını düşünen vs tipler,bakış açın onların bakış açısına çok benziyor.

Bu kadar da memnun değilsen mezuna atabilirsin

• biraz abartmışım galiba. ilgim var derken sadece yabancı değilim bilgisayara demek istemiştim ama herkes bilgisayar tutkunu sanmış beni. diğer bölümlere olan ilgimden azıcık fazla sadece.

• azıcık fazla ise diğer bölümlere yani tabirinle üst segment üniversitelerin elohab endüstri gibi alanlarına yönelebilirsin herkes boun , itu , odtu bilkent sabancı koç 'ta ceng okuyacak değil sonuçta. 6k çok net temiz bir sıralama belli ki kafan çalışıyor çok istiyorsan bu bölümlerden ortalama kasıp yatay geçiş kovalarsın ki şansın yüksek.

Hocam beğenmediğiniz ytü imkanlarını bir araştırın derim, teknik üniversite olması, okul imkanları, kulüpler, yurt dışı imkanları vs derken hacettepe bunun gerisinde kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 8 Ağustos 2021; 21:26:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt

reyis böyle deme az sonra biri benim hocam zurich doktoralı ondan aldığım keyfi ytü doktoralıdan alamıyorum diyecek :D

• Ben arkadaşın kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, bilgi eksikliği var ortada, ytü buralarda çok reklamı dönen bir onul değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam arada kaldığın seçenekler tek seçim değil. Ortalama ceng veya iyi okulda başka mühendislik.

1.sınıfı okuyup fikrini değiştirirsen diğerine MYP yapma imkanın var sonuçta. Ama öncesinde biraz araştırma gerekebilir, bu yola girmeyi düşünebilirsin ama iyi düşün,araştır tabi.

• Hocam ytü neden düşünmüyorsun forumda da çok gereksiz yeriliyor

• Yapay zeka düşündünüz mü hiç hocam?

• Hocam torrent/crack indire indire hataları göre göre pc kurdu olduk
    Dediğin gibi o zevk çok başka bir şey

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.