Şimdi Ara

O günden bugüne ne değişti ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diezde 47 bi magem vardı. delosta felan abyss gem kasıp itemlarını dizmiştim. wood +8 felandı
    delosta mesela bi battle priest olurdu 60 lvl herkez ona dalardı yaklaşık bi 15-20 kişi adam herkezi yatırır çıkardı.
    eskiden delos kalabalıktı çok herkez birbirine dalardı vs.
    itemlerı destroyer +7 felan varsa bide bp accaip iş yapardı.
    şimdi ise ms +8in aşağısı kurtarmıyo :S
    bu itemlar nasıl geldi?
    herkez bi anda nasıl 75+ kastı eskiden 70 lvller her serverda yokken :S ?

şimdi bide piyasaya gelelim......

asas itemları çok ucuzdu piyasada
    fiyatlar standarttı
    shard: 70m
    raptor: 350m

bu asas itemları nolduda böle pahalandı?
    acaba koxptan dolayımı?
    hemen archer olarak kasılıp asasa döndümü iş bitiyo :S

eskiden koxpun adını bilmezdik adam kosp var derdi(ozamanlar adı kosptu)
    biz adama o ne derdik sölemezdi :S

şimdi ise herkezde koxp var
    ortalama partide 2 mage 2 asas 2 priest 2 warior olması lazım. (örneğin czde)
    ama bu sayı 6 asas 1 priest 1 warior gibi bişiyle değişti fd geldi geleli

ben şahsen koxp olmasa warior merakım vardı ama asaslar koxpla 4 günde 70 kasarken biz 1 ayda 70 kasmayalım die bende asas oldum. en ii karakterimi inv. bug yüzünden bıraktım

ben eski ko'yu çok özlüyorum. yok oyun daha güzelleşmişmiş vs. imiş.
    eski ko'da 50 asası şimdiki koda 70 asasa tercih ederim.

şimdiki ko'yu pek sevmediim sölenemez ama lvller ve itemlar uçuk :S

eski ko çok mü kötüydüde fd geldi (sanki daha güzelmiş gibi )

ben şahsen eski ko'yu özlüyorum

peki sizler??

• çok şey çokkk herkes özler
  • ko ne
    bugun bıraktımda
  • eed bende
  • önceden ashlerde millet kasmak için sıra beklerdi beklyemeyenler ashlere lamantation trol çekerdi çok güzel di o günler önceden +3 i.b yakdım diye oyun bırakmışdım şimdi +8 cb var ama önceyi özlüyorum
  • güzel yazmışsında fd geldikten sonra tahta bence bpler geçti helis skilli ile çok daha sağlam oldular nitekim fd'den önce bp ler çok azdı jugment dandik bir skill çünkü.çok kolay hasar alabiliyordı ama şimdi serverlarda sağlam bplerin warriorlardan farksız olduğunu görüyoruz 1000 defans iron setler +8 II lar +7 hb lerle ataklarıda 1900 2000 arasında olup helis ile en kötü 900 vuruyolar sence asas dayanabilirmi buna ..
  • Ne güzel günlerdi yah.33+ mageler toplaşırlardı akreplerin oraya 1 tanedede warrior veya asas bulurlardı yanlarına onlar scorpionları toplarlardı magelerda alanla çatır çatır indirip lvlleri kasarlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen 4 sene once nasıldın sımdı nasılsın onun gıbı?
  • Bende bıraktım artık böyle garip gelen konulara bakıyorum.EE eskiden neydin şimdi nesin?
  • salla
  • 40+lar eslanta girer, 5 mage+1buffer+1warrior+1assas biraraya gelirdi. 40 tane harpy yi aynı anda toplayıp keserlerdi Mükemmel bi takım ruhu vardı. Warrior toplar toplar sonunda town cekerdi sonra frostla baslayip catir catir keserek level kasarlardi fln.

Simdi 4-5 tanesini anca alanla kesebiliyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 11 Eylül 2007; 11:55:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_seeboy

40+lar eslanta girer, 5 mage+1buffer+1warrior+1assas biraraya gelirdi. 40 tane harpy yi aynı anda toplayıp keserlerdi Mükemmel bi takım ruhu vardı. Warrior toplar toplar sonunda town cekerdi sonra frostla baslayip catir catir keserek level kasarlardi fln.

Simdi 4-5 tanesini anca alanla kesebiliyolar

Vay be ne günlerdi
  • off off o günler çok güseldi O zaman oynarken bu kadar iyi itemlere sahip olacağım aklıma gelmemişti
  • eskiden 40 level magemle aldıgım zevki şimdi 80 level dolduramaz (abarttım ama)
  • bi anket yapıla %99 u eski ko yu tercih eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: partyplss

bi anket yapıla %99 u eski ko yu tercih eder

evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

sen 4 sene once nasıldın sımdı nasılsın onun gıbı?

hocam valla cevapları okurken tam bu deiklerini yazacaktım sen benden çok yaşa emi
  • Ya elinde bi tane kukrysi olana vay bee deniyodu, bi tane shard i olan kraldi zaten

bu arada bek +lara bakılmazdı o zamanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

sen 4 sene once nasıldın sımdı nasılsın onun gıbı?

burası ko genel bölümü

ko'dan bahsediyoruz
  • ben 6 yıldır oynuyorum eski ko daha güzeldi gerçekten özellikle brethi çok özlüyorum zombi tepesini fln...

ön büyük korkumda aynı jpko gibi yapmaları patiler fln :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3dat0r -- 11 Eylül 2007; 12:57:05 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.