Ben hiç kimse için oturup ağlamadım Akşamdan sabahlara kadar Ben hiçkimse için hıçkırmadım Çöküpte kaldırımlardan soğuk buzlu taşlara Ve ben hiçkimse içinde Düşmedim nezarethanelere Vede girmedim karakollara Ama senin için ama senin için Ahhhh ahhhhh ahhhhhhh
Bir inada dua gibi inanmışsın tovbe haşah Ruhunun kapılarını kapatmışsın Aşka sevgiye ve gönülden haykırışa Ben dertlerimi anlatabildimde Cümle aleme canlıya vede cansıza Ama sana ama sana anlatmayı beceremedim Ahhhhhh ahhhhhh ahhhhhh
Bir başını kaldırda sema bak Arş-ı al'a ne yüce Sen yaratmadın,yaradan ise Senden çok çok yüce Ocağım batsın korkuyorum Başucumda güleceksin Bir gün ben ölünce Ruhumun ızdırabını ruhumun ızdırabını sana anlatamadım Ahhhhh ahhhhh ahhhhhhhh
Nesin be kimsin be nedir bu inadı şartın Onlarca senemi yedi On dakikalın inadın Bu ne cürret be Beni sen mi yarattın Hayatımla oynuyorsun Ahhhhhh ahhhhhhh ahhhhhh
Zehir verdin agrı verdin Şerbet diye tattım Seni ruhumun en kutsal köşesinde yüceltim Ne yaptım deme lan allahsız Sana taptım taptım taptım be yaaa Bir pul niyetine harcadın beni Ahhhh ahhhhh ahhhhhhh..
yaklaşık 6 aylık bir hergün daha da artan sevgimi kazanan kişi bir anda giti...
4-5 saattir ağlıyorum.. ne yapacagımı bilemiyorumm..
bir çılgınlık yapıp bu dünyadan göçmekte var ama gidilen yerde onu görememekte var..
offfffffffff offff
İşin bu kısmını atlat gerisi geliyo
Yaş kaç?
Büyüksen git 1 hafta barlarda her gece ayrı bir kızı tavla ve yat. Ciddiyim unutuyorsun denenmiştir =)
yaş 16 bnm kızdan ayrılırsam boku yerim gibimr gelio...ama kız seni bırakmışsa zaten sahip değilmişsindir ona...
Daha bağlanmak için erken (diyene bak şu anda birine bağlıyım xD )benden 1 yaş küçüksün bence boşver daha iyisini bulursun. Tavsiyemi dinle şehri bilmiyorum ama bulabilirsen kız at eve.
Kız mı ? ne kızı ? yahu onların sevebilme yeteneği yok ki...
Çok seviyorsan unutulmuyor.Bilen bilir bir sevgilim vardı.Forumda onunla ilgili çok konu açmıştım.Tatile gittim o kadar içtim dağıttım.Unutulmuyor.Tatilden döndüm sensiz yapamıcam ben anladım dedi ve barıştık 2 haftadır baya iyi gidiyor.
İnşallah senin de her şey gönlüne göre olur.Ben 28 gün ayrı kaldım 3 - 4 kız buldum ama olmuyor.Onsuz olmuyor.