Şimdi Ara

o.c. yaptım oyunlarda donmalar oluştu fx 8320 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen yaptım açılıştan kısa süre sonra mavi ekran aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GODOFBANE

aynen yaptım açılıştan kısa süre sonra mavi ekran aldım

voltaja az yüklen. 1.42 civarı.
  • aslında zaten öyle yapmıştım.
  • GODOFBANE G kullanıcısına yanıt
    cpu/nb default 1.350 di saçma geldi senın 1.3 yap demen yapmadım onu 1.3 ondan olma ihtimali varmı yoksa düşürmüş mü olmamız gerek bu değeri
  • quote:

cpu/nb default 1.350 di saçma geldi senın 1.3 yap demen yapmadım onu 1.3 ondan olma ihtimali varmı yoksa düşürmüş mü olmamız gerek bu değeri

1.35 verenler var. Bi dene istersen.
    Konudaki diğer ayarlarıda yaptın demi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 23 Aralık 2013; 5:55:16 >
  • bende oto overlocta nb voltage 1.35(1.3560v) yapıyor :D sorun olmuyor ama 200 olan çarpanı 220 yapmak için işin ilginç yanı 200 olan çarpanı manuel artıramıyorum
    x20 ye yuklenmek için nb voltage auto yapıyorum 1.092v a indiriyorum cpu voltage 1.536 4.6ghz stabil kullanıyorum, prime95 testinigeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabay59

bende oto overlocta nb voltage 1.35(1.3560v) yapıyor :D sorun olmuyor ama 200 olan çarpanı 220 yapmak için işin ilginç yanı 200 olan çarpanı manuel artıramıyorum
    x20 ye yuklenmek için nb voltage auto yapıyorum 1.092v a indiriyorum cpu voltage 1.536 4.6ghz stabil kullanıyorum, prime95 testinigeçtim

Zaten biziim yazdığımız ile senin yazdığın farklı voltajlar.
    nb voltajı direk anakart kuzey köprüsüne verilen voltaj. cpu/nb voltajı ise işlemcinin iç saat sistemiyle ilgili bi zımbırtı.
  • her yapışımda mavi ekran aldım.
    yapamıyorum.
    bana yapacaklarımı sırasıyla madde madde yazar mısın adım adım?
  • quote:

her yapışımda mavi ekran aldım.
    yapamıyorum.
    bana yapacaklarımı sırasıyla madde madde yazar mısın adım adım?

Şu foruma bi bak. Ama oradaki APM mode yi disabled,HPC 'yi enabled yap.

http://forum.donanimhaber.com/m_82473568/f_/key_Stok%252Bfan%252BOC//tm.htm#82483237
    ramlerin 1333 ise ram hızını da 1333 yap.
    Birde load line calibration diye bi yer var. 2 tane. cpu ve cpu/nb load line diye.İkisini de enabled yap.Bu çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 24 Aralık 2013; 5:34:57 >

• quote:

HD 7870 2 GB
    750W PSU THERMAL TAKE
    ASUS-M5A 97R2.0

yok mu fikri olan?

sistemin benim ki ile aynı tek farkı ben işlemci fanı olarak macho hr 02 aldım ısınmıyor limitlerde kullanınca 4.7 ghz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.