Şimdi Ara

O.C. Yapmaya yardım edermisiniz? E2140

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç overclock yapmadım. Sistemim aşağıda. Tek istediğim işlemci hızımı %100 olmasada biraz arttırmak.. Siz bana anakarttan gireceğim değerleri verin ben aynen uygularım ...

Şimdiden teşekkürler

Sistemim:

E2140

Gigabyte Ga-p35-ds3l

A-data 2gb 800mhz ddr2 dual

Powercolor 512mb x1950pro

High-power 460w

• Cpu host clock control : enabled
    çarpan: 8
    FSB: 350
    Ram çarpanı 2.00
    PCi-ex: 100
    cpu voltage 1.35
  • Aynen şu adımları izleyeceksin;

Pc açılırken Delete - ya da Del tuşu artık neyse basıp biosa giriyorsun. Biosun ana menüsünde iken ctrl + F1 tuşlarına basıyorsun aynı anda. Daha sonra en altta soldaki kısıma girip aşağıda paintle düzenlediğim değerleri giriyorsun. auto da ise manual'e getirince değerleri değiştirebilirsin. Sadece cpu voltage control kısmındaki 1.38V olan yerde 1,38125 gibi bir rakam olabilir küsürat ezberimde olmadığı için böyle yazdım. Bu değerlerde 3ghz ediyor işlemci stok fanla da günlük kullanabilirsin. ben 3,2ghz kullanıyorum ama kesin olsun diye sana bu değerleri yaptım. epey zaman aldı yahu İyi overclock'lar.

O.C. Yapmaya yardım edermisiniz? E2140

• Çok teşekkürler.. şimdi bu benim sistemim değil. Başka nick girmemize rağmen nedense Nefretzm nicki ile yazdı(Firefox'un işi kesin:))

peki bu revizyon işleri falan nedir.. Hangi sürücüyü yükleyim anakart için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 23 Şubat 2008; 18:11:12 >
  • tamamdır . aynen yaptım 2,93 hızında çalışıyor. Teşekkürler arkadaşlar..

sadece ilk başta makineye reset attı. ondan sonra herşeyi denedim normal çalışıyor
  • Eyvallah, güle güle kullan, zaten benim girdiğim kesin değerlerdi Olmaması için tek neden psu olabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Eyvallah, güle güle kullan, zaten benim girdiğim kesin değerlerdi Olmaması için tek neden psu olabilirdi.

Sence bu Psu yeterli değilmi.. Yeni bir tane almaya gerek varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.