Şimdi Ara

''O'' Bölüm 13. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
12
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: amashe

olay örgüsü ve kelimelerin akışı beklediğim gibi değil çok basit dille yazılmış konu çok bilindik
    3 aptal filmi ile çok benzer esin kaynağı belli...
    tavsiyem yazar izlediği filmlerden bu kadar etkilenmemeli ..

Ne olursa olsun bu kadar ciddi eleştiriler yeni başlayan yazarlar için yapılmamalı. Benim de ilk yazım birkaç film etkisi altındaydı(3 aptal filmini izlemedim, esin alınmış mı bilmiyorum).

Ufak ufak tavsiyeler vermek yazara bir güven sağlayacaktır sanıyorum.
  • Okuyan yok mu?
    Bir-iki eleştiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Okuyan yok mu?
    Bir-iki eleştiri.

bu güne kadar ders kitaplarım dışında hiçbir hikaye roman gazete dahi okumadım sevmiyorum okumayı ne yapayım. yorumdan yazım stilinden özneden yüklemden hikayeden anlamam. ama senin hikayeni neden her gün bakıp yeni bölüm yazdın mı diye bakıyorum bilmiyorum.Sevdim okuyorum arkadaş tebrikler güzel iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

quote:

Okuyan yok mu?
    Bir-iki eleştiri.

bu güne kadar ders kitaplarım dışında hiçbir hikaye roman gazete dahi okumadım sevmiyorum okumayı ne yapayım. yorumdan yazım stilinden özneden yüklemden hikayeden anlamam. ama senin hikayeni neden her gün bakıp yeni bölüm yazdın mı diye bakıyorum bilmiyorum.Sevdim okuyorum arkadaş tebrikler güzel iş.

Çok teşekkürler,
    Bugün 1 bölüm daha gelecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

quote:

Okuyan yok mu?
    Bir-iki eleştiri.

Çok teşekkürler,
    Bugün 1 bölüm daha gelecek.

Ben teşekkür ederim.

• BÖLÜM 13:

''Bay Mict..?'' Frank, yüzünde şaşkın bir ifade ile kalakalmıştı.''Frank... açıkcası seni bekliyorduk.. Yani buraya geleceğini biliyorduk; burayı, o aptal korumaların içinde yalnız sen bulabilirdin.'' Stark.. Tiger'da giden korumalardan biriydi, artık hiç bir şüphe kalmamıştı; ihanetti bu.''Bay Mictör Nerede?''Frank, yüzünde ki şaşkın ifadeyi atmış, cesur görünmeye çalışıyordu. Açıkcası buna mecburdu, Tiger'da ki bütün korumalar burada olmalıydılar, belki de daha fazlası.''Kes sesini Fran...''Stark sözünü tamamlayamamıştı, çünkü Frank'ın silahı tam kendisine doğru çevrilmişti.''Sana Bay Mictör nerede dedim.Ve bu son deyişim olacak.''Frank şu an yaptıklarıyla buradan kurtulamayacağını biliyordu, ama bir ihtimal korumalar onu öldürmeden Bay Mictör'ün yanına ulaşabilirdi o yüzden bu yolu seçmişti.''Bak Stark; sana Bay Mictör nerede diye sor...''Ağaçların arasından gizlice gelen korumalardan birisi, silahıyla Stark'ı bayıltmıştı. Frank'ın onu duymamasına imkan yoktu, kar fırtınası büyük bir gürültüyle devam ediyordu. Ama olaylar Frank'ın istediği gibi ilerliyordu; korumalar Frank'ı da, Bay Mictör'ün yanına taşımışlardı.İkisininde sağ bir şekilde buradan çıkabilmeleri için birlikte olmaları gerekti, Frank karar vermişti çünkü; Bay Mictör'ü almadan buradan gitmeyecekti.
    ''Yarın akşama kadar, Bay Mictör'e ve şu yanında ki aptal korumaya göz kulak olmamız gerecek.Yarın akşam gelecekmiş''Frank, diğer korumalara yapacaklarını anlatıyordu. Ve burada ki görevlerini.''Peki şu aptal korumaya ne olacak? Yani 'O', Bay Mictör'ü alıp gittikten sonra.'' Ted'den gelmişti bu soru, o da Bay Mictör'ün en güvendiği korumalarından biriydi, bu sabaha kadar..''Şu anlık Bay Mictör'ün şüphelenmemesi için onu da sağ tutacağız; Bay Mictör'ü götürdüklerinde, icabına bakarız.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 1 Haziran 2012; 18:12:10 >

• Olaylar biraz karmaşıklaştı sanki, kavramakta güçlük çekmeye başladım. Ama gene de heyecanlı ve merak uyandırıcı gitmeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso_deno_demiro

Olaylar biraz karmaşıklaştı sanki, kavramakta güçlük çekmeye başladım. Ama gene de heyecanlı ve merak uyandırıcı gitmeye devam ediyor.

18 yıl öncesine gideceğiz.
  • Gidelim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.