Şimdi Ara

O BARDA SİZ OLSYDINIZ NE YAPARDINIZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu olayın ankarada yaşanmış olduğunu biliyorsunuzdur zaten ondan da esinlenerek yazmışlar..
    tek fark bi evi basmışlar..
    yaa 2 şubatta izledim koşa koşa gittik çıkınca psikolojim bozuldu berbat bir film Allah bu insanların cezasını versin..
    Türklere bu gibi gerçek olayları filem döküp bu tarz olayları yaşayan insanların nasıl zor durumda olduğunu görmelerine öncü oldukları için sonsuz minnettarım..
    Helal olsun ..
    ARKADAŞLAR O BARDA SİZ VE ARKADAŞLARINIZ OLSAYDI NE YAPARDINIZ??(ALLAH KORUSUN)

• öbür konudan devam etseydin daha iyi olmazmıydı...
  • orda film tartışılıyor..
    ben forumdaki arkadaşların bu olayla karşı karşıya gelseler(ALLAH KORUSUN DÜŞMANIMIN BAŞINA BİLE VERMESİN) ne yaparlar onu merak ediyorum bu yüzden yeni bir konu açtım arkadaşım..
    Saygılar..
  • Allah kimsenin başına vermesin kardeşim ne diyim.Sanırım ucunda ölüm de olsa insan saldırır bu şerefsizlere.
  • çok kötü bir durum yaaaa
    yapılacak hiç bişeyde yokki olduğun yerde tepinebilirsin ancak..Amin kardeş Amin..
  • simdi hatırladım ben bu olayı..filmin adı barda olunca barla ilgisini kuramamıştım..zamanında buyuk sansasyon olmuştu..silahsızlanmaya hayır derken aslında evde bulundurma ruhsatı olan bir silahın olması hiç fena olmaz Türkiye'de.Ankara gibi yerde insanların evini basabiliyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.