Şimdi Ara

O An'ı bi daha yaşayalım.. #55 Sabri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [KEO]

quote:

Orijinalden alıntı: dispiacere

quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

quote:

Beyler cok basit bir soru, Sabri GS'de degilde Hacettepe'de oynuyor olsaydi, Allahinizi severseniz soyleyin, Milli Takim'a alinma sansi %kacti?

Volkan Demirelin FB harici bir takımda oynayıp da milli takım alınma şansıyla eşitti.

Bundan daha iyi bir cevap verilemezdi galiba.

Sacmalamissiniz. Ikinizde... Turkiye'de daha iyi kaleci var mi? Soyleyin bilelim super dahiler ?

Sen bi' efendi ol; sonra gerekirse yazarız.

• quote:

Sacmalamissiniz. Ikinizde... Turkiye'de daha iyi kaleci var mi? Soyleyin bilelim super dahiler ?

Doğru düşünüyorsun , Türkiyede daha iyi kaleci yok hem Volkanda öyle kötü bir kaleci değil nadiren saçmalıyo .. ama üslubuna dikkat et bence gereksiz tartışmalar olmasın forumda..
  • Hacettepe de oynasa tabi milli takıma alınmazdı....Her futbolcu için öyle küçük takımlardan kaç tane milli futbolcu var ? Milli futbolcular genelde %90 büyük takımlardan seçiliyor..

Gökhan Gönül diyarbakırsporda olsa milli takıma alnır mıydı..Kusura bakma ama sen futbol yorumu yapma bence
  • 2006-2007 sezonunda 17.hafta Galatasaray-Bursaspor maçında, dakika 90 Bursaspor korner kullanıyordu. Kullanırken hata yaptılar, Sabri bizim yarı sahamızdan bir aldı son dakika olmasına rağmen bir depar attı. Karşı takımının kalesine kadar gidip birde gol attı.

Ayrıca bence Sabri kötü bir futbolcu değil. Bazı zamanlar ayağının ayarını pek yapamıyor ama hırslı çalışan ve milli takımda oynayan bir futbolcu .
  • Sorun sabrinin sağbek oyuncusu olmaması,koşmasına birşey demiyoruz,deli gibi koşuyor,ama defans diyince yapamıyor işte,sabriyi ilerde oynatın çok daha yararlı olur,keitanın yedeği olabilir..
  • Emre Tilev 3. golü güzel tahmin etmişti.

-3 Gelecek gibi gol kokuyor gol.
  • Bu adam kötü oynuyor, kötü oynuyor krediyi tüketiyor, sonra bir maç süper oynuyor, tekrar kredisi doluyor
  • sabriyi beğenmiyonuz ama..

Philip lahm en ünlü sağ beklerden euro 2008 de milli maçta adam haşat olmuştu...colin kazım onun kanadı yol geçen hanına çevirmişti...adam sadece son dk bi gol attı o kadar..

Aynı olay sabri ve lahm ..... Ama sabri ye hakaret edilyo..Philip Lahm yıldız olara gösterilyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: patinaj35

sabriyi beğenmiyonuz ama..

Philip lahm en ünlü sağ beklerden euro 2008 de milli maçta adam haşat olmuştu...colin kazım onun kanadı yol geçen hanına çevirmişti...adam sadece son dk bi gol attı o kadar..

Aynı olay sabri ve lahm ..... Ama sabri ye hakaret edilyo..Philip Lahm yıldız olara gösterilyo

Lahm sol değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Orijinalden alıntı: patinaj35

sabriyi beğenmiyonuz ama..

Lahm sol değilmiydi

aynı zamanda o maç sabrinin ii oynadığı maçlardan biriydi hemde bayaa ii benim hatırladığım lahm sabri sağından atıp solunda geçip bir orta açıp gol attırmıştı birde sabri nin beğenilmemesinin nedeni çok şut atıo onalşrda hep tribünlerde bide geriye dönemio deili gibi ileri koşunca yoruluo bu hatalrı yapmassa çok ii futbolcu olr

• Madem beğenmiyorsun Sabriyi konusunda ne işin var [KEO] , tartışma çıkarmak için geldiğin çok belli.
  • ah ulan ahhhhhhhhhh aklıma hamburg maçı geldi hala içim cayır cayır yanıyor sabaha kadar balkonda sigara içtim efkarlandım o gece ulan bu konuyu nerden açtınız yaramı deştiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

Bu maçta spikerin kewell gol attıktan sonraki keweeeeeee ıeıeıel diye bağırısını unutamam

Harbiden ya.

ve sonrasında

"Bi daha söylüyorum haryyy potırrrr"

-

Gaza geldim , başlasın şu lig artık.

• BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.

• Vay be.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler cok basit bir soru, Sabri GS'de degilde Hacettepe'de oynuyor olsaydi, Allahinizi severseniz soyleyin, Milli Takim'a alinma sansi %kacti?

Volkan Demirelin FB harici bir takımda oynayıp da milli takım alınma şansıyla eşitti.

Arkadaşım hele bir otur, soluklan. Damarına mı bastık da bu kadar sinirlendin, bilemedim bak şimdi.

Bana göre Rüştü milli takım kalecisi olmalı, şimdi buna karşılık sen neye dayanarak hayır Volkan olmalı diyebilirsin ki? Rüştü hatalı gol mü yiyor, Volkan daha fazlasını yedi. Rüştü çok mu yaşlı, kaleciler en iyi dönemlerini +30 yaşında yaşar (örnekleri çok). Kusura bakma ama Volkan kadar da gereksiz bir futbolcu yok şu milli takımda, hiç alınma şimdi.

Bir daha yorum yaparken de "saçmalamışsınız" gibi terimlerden kaçınırsan sevinirim. Şurada Sabri'nin golünden bahsederken geldin durduk yere tartışma çıkarttın.

Söyledim, bildim, kaç puan bana ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sinan bolat var rüştü var daha yeterli oldumu dahi çocuk ?
    konuya gelelim bu sabriyi hiç sevmeyen adamların başında gelirim.ama galatasaraylılıgına laf söyleyenle sabaha kadar tartışırım.

• Küçük kabadayı Sabri.

O An'ı bi daha yaşayalım.. #55 Sabri

O An'ı bi daha yaşayalım.. #55 Sabri

• Adam eskiden genç yıldız,süper sabri,hadi sabri,abi adam müthiş gibi diyaloglar geçerdi.Şimdi ise yapmadığınız kalmadı.Bence gayet iyi bir adam.Elinden geldiince birşeyler yapmaya çalışıyor.Siz kendi oyuncunuzu destekleyeceğinize daha çok köstek oluyorsunuz.Yazıklar olsun size...
  • futboluna genelde laf söylenmez.tabi tribünlere gönderdiği toplar ve kafayı öne eğip attığı tepara reklam panolarına çarpmadan son vermemesi hariç.ama en fitil olduğum hatası çok itiraz etmesi.bağırıp çağırması.yani çirkefliği.emre belezoğlu, ayhan, sabri ve baş piskopat luganu bu herifleri türk futbolunda görmezsem çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.