Şimdi Ara

NZXT TEMPEST radıoactıve mod.. F İ N A L..Yeni fotoğraflar eklendi (12.09.2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskitme boya çok güzel duruyor yaptığına değmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

eskitme boya çok güzel duruyor yaptığına değmiş

Öyle oldu gerçekten hocam sağolasın.. extreme bir iş oldu el beceresi emek çok ama değdi gerçekten ..
  • Bu arada power supply fazla ısındı ters çevirince ..fan yukarda eski haline getirmek durumunda kaldım .. napalım göz zevkide biyere kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter22 -- 13 Haziran 2010; 13:29:18 >
  • nasıl powerı ters koyunca ısınıyo mu?
  • Güzel olşus tabi ama renk uyumu biraz daha iyi olabilirdi yinede güzel
  • Güzel olmuş ama öndeki fanların rengi biraz sırıtmış ama genel olarak çok güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

nasıl powerı ters koyunca ısınıyo mu?

Evet maalesef fotoğraftaki gibi koyunca ısındı kapandı makine falan...power fanı anakarta bakıcak sekilde taktım geri duzeldi..hava yetmedi muhtemelen ters takınca..delik açmak lazım kasa altına powerın olduğu yere de daha uğraşmam
  • Yan kapağa bittim çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: (@yberk)

Yan kapağa bittim çok güzel olmuş

Eyvallah.. Kafada iyi kurduk ya olayı güzelde işçilikle benzedi bişeye işte
  • kasaya bak rengarenk :D sarı,yeşil,mavi gerçekten iç görünüm güzel ama neon sarısı göz alıyor :)
  • Son eklenen fotoğraflarda tüm ışıklandırma seçenekleride daha iyi belli oluyor.. kendim yaptığım beyaz ve yesil şerit led ve sharkoon uv ler var 2x30 yeni değil bunlar tabi hep vardı hepsi ayrı anahtarlı keyfe göre aç kapa güzel oluyor... yeni çektim fotoları azcık tozlanmış açmıyordum bayadır içini kusura bakmayın artk bide yırtınmama rağmen şu kablo saklama işi olmuyor psu nun kısa kabloları bozuyo işi maalesef..nese bunada şükür
  • Çalışman güzel olmuş eline sağlık bi sorum olucaktı bu fanları korumak içi tel ızgara koymuşsun önlerine yeşile boyamışsın onları neyle tutturdun bide aynı tel ızgaralardan ön panele döşemşin onları plastiğe nasıl sabitledin dostum bununla ilgili bi laç resim koyarsan sevinirim .
  • Beimde bir sorum olucak Radyoaktif temalı bandı nereden bulabilirim . Dediğin magaza internetten satis yapmıyor herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun ŞAHİN

Çalışman güzel olmuş eline sağlık bi sorum olucaktı bu fanları korumak içi tel ızgara koymuşsun önlerine yeşile boyamışsın onları neyle tutturdun bide aynı tel ızgaralardan ön panele döşemşin onları plastiğe nasıl sabitledin dostum bununla ilgili bi laç resim koyarsan sevinirim .

Hocam penceredeki, üstteki ve öndeki tüm ızgaralar orjinalinde var kasanın boyandı sadece montajda sorun olmadı oyuzden.. ama kesilip biçilseydi düşündüğün gibi kasanın yan tarafında yaptığım (fotolarda mevcut) gibi sıcak silikon uygulaması iş görür diye düşünüyorum plastiğe sabitlemek için..
    Daha yardımcı olabileceğim bişey varsa olmaya çalışyım patron.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighWoltage!

Beimde bir sorum olucak Radyoaktif temalı bandı nereden bulabilirim . Dediğin magaza internetten satis yapmıyor herhalde ?

BAUHAUS tan almıştım işte ben .. normal yollarda gerilen kırmızı beyazın sarı siyahı işte...praktiker, koçtaş, tekzen gibi büyük hırdavatcılarda olabilir belki şansına mahalle hırdavatcısından bile çıkar :) ...bant olmayanını yani yapışkanlı olmayanı rahat bulunur herhalde ama bu yapışkanlı bant olanı her yerde olmayabilir.. internet satışı yok bildiğim kadarıyla BAUHAUS un
  • güzel iş.eline sağlık.ama ön tarafg daha iyi olabilirdi sanki.çok sarı olmuş yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

güzel iş.eline sağlık.ama ön tarafg daha iyi olabilirdi sanki.çok sarı olmuş yav.

Güsel ya işte kapağınn öndeki ışık yerleri çok zorlicakti cunku boyasaydım ondan birazda girmek istemedim o işe... ilk mod heyecanı ve sabırsızlıkta vardı tabi azcık boyar koyarm olmadı artık biara
  • valla bence en azından o öndeki sarı dikdörtgen yeri ortadan ikiye siyah bir bant yada çizgiyle böl böylece ik iparçaları gibi bir görüntü elde edersin her fan için ayrı ayrıymış gibi.hemde göze daha az batar.ama tabiki tercih senin
  • Güzel Olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.