Şimdi Ara

[NZXT H440 SİPARİŞİ VERİLDİ]CORSAIR 650D VS CORSAIR 450D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 7.2.2018)
Giriş
  • Nzxt H440 siparişi verdim.Taviseyede bulunan ve oy veren herkese teşekkürler.

Herkese Merhabalar..

Yeni kasa almaya karar verdim.Corsair Obsidian 450D de kararımı vermiştim.Web de gezinirkenhttp://www.sanalmarketim.com/corsair-cc650dw1-obsidian-series-650d-mid-tower-siyah-pencereli-panel-psusuz-kasa/p_44773/ bunu gördüm.Bildiğiniz üzere Corsair 800D ile birlikte üretilen tabiri caiz ise TAŞ gibi kasa.Sizden bu iki kasa arasında seçim yapmama yardımcı olmanızı istiyorum.

[NZXT H440 SİPARİŞİ VERİLDİ]CORSAIR 650D VS CORSAIR 450D [NZXT H440 SİPARİŞİ VERİLDİ]CORSAIR 650D VS CORSAIR 450D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 18 Şubat 2015; 0:03:50 >

• Bana sırarsan 750D:
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6262

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynal kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.750D kullandım.Full tower oldugu için tercih etmiyorum.

• Oy veren arkadaşlar sebepleriyle yazarsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.
  • Selamlar,

450D daha güncel özelliklere sahip bir kasa. Arkadaki SSD kızakları, daha geniş yan penceresi ve daha güçlü havalandırmasıyla öneririm. Daha yakından bakmak isterseniz;

http://www.hwa.com.tr/corsair-obsidian-450d-video-inceleme.html
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Nzxt H440 siparişi verdim.Taviseyede bulunan ve oy veren herkese teşekkürler.
  • H440 nerden buldunuz?
    Türkiye'de yok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Nzxt H440 siparişi verdim.Taviseyede bulunan ve oy veren herkese teşekkürler.

Ooo hayirli olsun. Güzel günlerde estir :))

• Ben olsamda H440 alırdım. Biriyle yapacağın çoğu iki diğer kasayla da yapabilirsin fakat güç kaynağı bölümü, ön kısımdaki fanlar, görsel olarak daha başarılı bence
  • hayırlı olsun hocam, siyah renk olanı mı aldınız beyaz olanı mı?
  • Hayırlı olsun, siyahı da güzel beyazı da. Bir tane firma çıkmadı ki şu NZXT'yi getirsin ülkeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Şubat 2015; 9:01:50 >

• Çok güzel bir kasa almışsınız hayırlı olsun, özellikle nzxt ve fractal design'ın kasalarının ülkemizde bulunması gerekiyor.
  • Amazondan alındı hocam.
    @roses

Teşekkür ederim,uzun süre değiştirmem artık :)
    @gtx295

Aslında alternatifim de Phanteks Enthoo Pro ile Enthoo Luxe de vardı.Pro olan Nzxt den daha ucuztu fakat kargosu daha pahalıydıPhanteks de çok güzel iki model üretmiş,ucuz olsaydı iki model den birini alırdım :)

Nzxt ile aynı iç tasarımı kullanmışlar hemen hemen.Harddisk yuvaları ve güç kaynağı bölümü kapalı geliyor,Harddisk yuvalarının olduğu bölümde ufak ayrı bir pleksi var.Yuvaların üzerinde de sanırsam ledli Phanteks yazısı.. Luxe modelinde + olarak full tower olmasının dışında kasa kenarlarına led döşemişler.O da hoş olmuş gerçekten..
    @OneTreeHill

Teşekkür ederim hocam,Kırmızı-Siyah temalı bileşenler olduğu için kasayı da Kırmızı-siyah olanı seçtim.
    @sahafiec

Açıkçası aldığım modeli daha çok beğeniyorum.Beyaz olan bana göre güzel olmamış,Siyah ve Beyaz ana renklerdir.Kırmızı-Siyah modelinde ana renk Siyah daha çok hakim,aynısını Beyaz modelde yapmışlar.Keşke burda da ana renk Siyah olsaydı,çok hafif beyazlar olsaydı daha güzel olur gibiydi,kasa içine de X99 Deluxe gibi anakart ile beyaz sleeve konulurdu daha hoş olurdu bence..
    @_Dominic_Toretto_

Bu arada NZXT H440 güzel kasa da bakalım Corsair gibi servisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 18 Şubat 2015; 11:06:33 >

• F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,Vektrona felan mail atmak lazım bir gurup.Belki getirirler :)
  • İlk çıktığından beri takip ettiğim ve hayranı olduğum bir kasadır. Güzel seçim yapmışsınız. Sadelik ve zerafetin adıdır NZXT. Önceden alpha classic i kullandım. Malzeme kalitesi yönünden corsairi aratmayacağına eminim. Servis kalitesi tartışılabilir. Ancak kasanın servisle pek bir alakası olmaz.
    Elektronik parça olsa neyse. bu kasanın tek dez avantalı 5.25 lik yuvanın olmayışı . O yüzden vazgeçmiştim. Dvd takmaya kalksan işin zor.
    Ne kadara maal oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 18 Şubat 2015; 11:39:35 >
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    Servisle alakası olmaz olur mu?Pleksi çizilir,harddisk yuvalarını toz filtresini yanlışıkla kırarsın ki başıma çok geldi :) Bu durumda Corsair sağolsun yardımcı oluyor da NZXT yardımcı olur mu bilemiyorum.

5.25 olmaması beni de üzüyor,dvd takmak için değil fan kontrolcü için isterdim olmasını.

500 Liraya dayandı maaliyeti neredeyse.Ürünün kendi fiyatı 119$.Karo 100$.
  • http://www.amazon.com/Razer-Edition-Tower-Cases-CA-H440W-RA/dp/B00RJKXCDG bende uzun zamandır bunu takip ediyorum bakalım

Bu arada imzadaki ''Msı x99s Gaming 9 Ack'' için almadınız dimi bu kasayı? E-atx desteklemiyor bu kasa.
  • NZXT H440 :))

Hocam hayalimdeki kasanın ta kendisidir hayırlı olsun şimdiden vallahi ülkemize NZXT gelse direk haf-x kasamı satarım ve alırım tabi şimdi senden görsel şölen bekliyoruz
  • O anakart ile kullanacağım hocam.
     [NZXT H440 SİPARİŞİ VERİLDİ]CORSAIR 650D VS CORSAIR 450D [NZXT H440 SİPARİŞİ VERİLDİ]CORSAIR 650D VS CORSAIR 450D
    @yunus3441

Teşekkür ederim.Nzxt gelmeden sat bence Haf ı :) Kullanmayacağım tek kasadır kendisi.Süpürge gibi toz çeker
    Görsel şölen şimdilik bekleme çünkü e.kartı yok :)
    @Gandalf81

• Herif ne güzel toplamış,bende mi boyasam böyle bazı parçaları,bayıldım kasaya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.