Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 NZXT H400 beyaz kasa Satın Al 19 Haziran 2023 19:53 1 1 NZXT H400 beyaz kasa Merhabalar, uzun süredir kullandığım sistemimdeki tüm parçaları satıyorum. Kasayı Ankara içi elden teslim etmeyi düşünüyorum.Pazarlık, takas vs yoktur. Kasa içerisindeki üç tane sessiz fan bile 750 tlden fazla eder. Sıkıntı denilebilecek tek yanı öndeki radyatör braketini 280mm lik radyatör bloğunu takabilmek için biraz yamultmuştum. Şuan 240 ve 280 mm lik radyatörler rahatlıkla takılabilmekte. Kasanın gözükmeyen yerinde kalıyor, estetik bir sıkıntı oluşturmuyor.Detaylı resimler;Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK MSİ MPG Z390M GAMING EDGE AC [SATILDI] NZXT KRAKEN G12 Sıvı Soğutma Gpu Montaj Kiti Beyaz [SATILDI] satılık sistem parçaları, parça satışı vardır, uygun fiyat, fiyatlar son, [SATILDI] Ref ilanıdır, sandisk ssd ultra II 960gb