Şimdi Ara

Nymphomaniac Filmi Türkiye’de Yasaklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerlendirme Sınıflandırma Üst Kurulu sansürü basmış geçmiş. Lars von Trier‘in son filmi Nymphomaniac, 14 Mart’ta İtiraf adıyla vizyona girecekti sözde. İzin vermediler.

Garip bir şekilde paylaşılmamış haberi. Film sansür yedi, vizyona girmiyor Türkiye'de. !f İstanbul Film Festivali'nde Trier'in özel olarak sansürlediği haliyle gösterilmişti. 33. İstanbul Film Festivali'nde de 18+ yaş uyarısıyla gösterilecek.

Ben blogda yorumladım;http://cineshoot.net/nymphomaniac-filmi-turkiyede-yasaklandi.html
    Sizler ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 4 Mart 2014; 19:38:16 >

• Yas sınıri yeterli olur diye dusunuyorum. Yasaklanması rezillik. Ne dinimize ne geleneklerimize ne gecmisimize milletimize, kotu bir izlenim olmadigi surece yasak taraftari degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaklanması? To*rrent diye birşeyden indirip izledim dün :D
  • Saçmalık
  • filmin konusu ne ilk defa duydum? The Wolf of The Street kadar açık saçık sahne mi var? Kaldı ki The Wolf bile yasaklanmadı billyorum.

• Memleket eyiye gidiy,adamlar nelerle uğraşıyor biz film yasaklıyoruz aman tahrik oluruz filmden sonra!
  • Yasaklanma haberi her yerde, bu şekilde herkesin filme olan ilgisi daha da arttı. Bunun farkında değil salak'lar.
    İzlemeyecek olanlar bile izleyecek bence şu saatten sonra filmi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler netten bulup izlesek ceza filan yermiyiz korkar oldum artık
  • Torrent 1080p dts akar
  • +18 ibaresini koy izlemek isteyen giden izler . Sanki Tv'de yayınlanıyor film kötü örnek olacak . Nedir bu anlamadım . Neden yasaklanır ki bir film . +18 görmek istemeyen gitmez bu kadar.

http://www.sinemalar.com/haber/3689/romanyada-nymphomaniac-sansuru-kalkti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGÖ -- 4 Mart 2014; 23:57:55 >
  • indirip izlerim yasaklar sınırtanımaz türkiyede
  • İşte bu yasaklar hep Nymphomaniac. İstediğiniz kadar yasak koyun düştüğünde çatır çatır indirip izleyeceğim. Onu da engelleyin hadi.
  • Asıl sorun filmin iki versiyonu olmasından kaynaklanıyor, SC olan sorun değil de çoğu yasak HC kaynaklı. Çoğu ülkede SC versiyonu yayınlanacak, normalde bizde de yasaklanmaması gereken bir film ama HC versiyonuyla mı karıştırdılar anlamadım.
  • Torrenten
  • Bu adamlar neyin kafasini yasiyor cok merak ediyorum , ulan sanki adamlar cocuklariyla gidecek boyle filme , koy +18 ibaresini bitsin o +18i gorupte cocuguyla mi gidecekler , ya da biz eriskinler kendi kararimizi veremiyoruz hani aptaliz ya o yuzden bizi mi dusunmusler , ozaman Allah razi olsun onlardan bizi gerizekali yerine koyduklari icin.

• Yabancı bir ülkenin vatandaşı olsam, çektiğim filmin Türkiye'de daha çok ilgi görmesi için kullanacağım yöntemler arasında olurdu "yasaklatma" olayı Eğer yönetmenin mesaj kaygısı varsa filmde, bunu en çok gören ülke vatandaşları olabiliriz yasaklanmış olsa bile
  • Trier'in filmleri hep böyle sarsıcı olmuştur! Bu adamdan normal film beklemek abes!

Bizim sivri zekalılar da filmi yasaklayınca izlenmeyecek sanıyorlar! Sırf yasaklandı diye eminim normalden daha fazla izleyici kitlesine ulaşacaktır! Yukarıda arkadaşların da değindiği gibi daha da çok reklamını yaptılar...

• Kesinlikle yasaklanmamalıydı.Filme yaş sınırı getirilebilirdi.Bundan sonrası da kişiye kalmış.İsteyen izler;istemeyen izlemezdi.
  • Yasaklanması kötü olmuş, yaş sınırı yeterli olurdu diye düşünüyorum.

Gerçi ülkemizde hala Recep İvedik ve türevleri film sektöründeyken, Pis Yedili vesaire diziler izlendikçe; bilemiyorum.
  • Yasaklanmasına karşıyım ama bir taraftan da, bizim malum izleyici profili geliyor aklıma..
    Çakır için gıyabi cenaze namazı, çakırı vuran oyuncuyu linç etme girişimi, şehzadenin idamı hakkında
    savcılığa suç duyurusu, pokemon izleyip camdan atlayan çocuklar...

Ne bileyim, ülke garip olunca; garip tedbirlerde almak gerekebilir... Askerde bir kitapçık dağıtmışlardı, kanun ve nizamlar vs diye..
    Orada şöyle maddeler vardı; pencereden sarkıp, güvercinleri beslemeye çalışmayacağım,
    hamama çıplak ayak girmeyeceğim... Tüfekle arkadaşıma şaka yapmayacağım.
    ABD ordusunda böyle şeyler yoktur herhalde..
    Bu da onun gibi bir durum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.