Şimdi Ara

Nyc manhattanda bulunmuş kişilere sorum var harlem dışındaki yerlerdede zenci var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Nyc manhattanda bulunmuş kişilere sorum var harlem dışındaki yerlerdede zenci var mı?

(En Son Oy Tarihi: 5.8.2020)
Giriş
  • beyler nyc e taşınıyorum.manhattanda harlem dışındaki yerlerde örneğin şehir merkezinde ve güney manhattandada zenciler var mı? yolda yürürken los angeles taki kadar sık karşılaşır mıyız? soruyu sormamın sebebi amerikan rüyasının en büyük unsurlarından birinin zenciler olması.onlarla biraz sohbet etmek vakit geçirmek istiyorum.

• Ne zengin olmaya ne de New York'a gitmiş olmaya gerek var. Youtube denen 21. Yüzyıl harikasını güzel karılar izlemek için kullanmayan herkes, New York'un her yerinin siyahi(basimiz belaya girmesin) kaynadigini bilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VitoTheFather kullanıcısına yanıt

nasıl yani? harlem dışındada zenci nüfusu azınlıkta mı? bak dikkat et brooklyn i queens i falan sormuyorum.manhattan adasından bahsediyorum.

• kardeşim manhattan zencilerin spawn alanı değildir ama tabiki zenci görülebilir mesela japonyada hiç rakun yokmuş biri götürmüş çoğalmışlar. normalde zencilerin biyomu orası değil ama orda yaşayamayacakları anlamına gelmiyo hava soğudukça zenci populasyonu azalır -türkiyede kutup ayısı olmaması gibi- sıcak iklimi severler alaskada rusyada pek göremezsin. zencilerin en yoğun olduğu bölge afrikadır büyüdüklerinde ılıman diyarlara göç etme eğilimindedirler  

• .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    New York kafası çok farklı. Hele hele Manhattan daha da farklı. Uzak doğulu (çekik gözlü) insanlar falan çok fazla. Yalnız illede zenci görmek istiyorum diyorsan, zengin yerlere değilde Harlem, Bronx gibi (buraların bazı bölgeleri) fakir yerlere odaklan.

Sokakta görüp sohbet edeceksen çok çok dikkatli ol. Irkçılık yapmıyorum, duyduklarımı söylüyorum, genelde pek tekin insanlar olmuyorlar.

Sokakları merak ediyorsan bi adamın sadece Manhattan sokaklarında yürüdüğü şöyle bir video görmüştüm:https://youtu.be/-IpXdtWfneI

• iyide tolga çeviğin sen kimsin filminde niye zenciler tolgaya bir şey yapmayıp selam verip duruyordu? ayrıca harlem ve bronx dışında manhattanın diğer bölgelerindede zenciler var mı? asyalıları değil zencileri sormuştum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Analizcizeuss kullanıcısına yanıt

zenginler ne alaka? uluslararası meslek sertifikası olan herkes amerikaya gidebilir.

• .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Ben asyalıları örnek olsun diye vermiştim:) Manhattan'ın diğer bölgelerinde Afrika'dan daha çok zenci var sen merak etme. Yalnız dediğim gibi siyahiler pek tekin insanlar değil. Dikkat etmekte fayda var. Adama gidip merhaba zenci bey, sizinle tanışmak istiyorum dersen pek hoş karsilanmazsın:) siyahi ile değilde, beyaz biri ile sohbet ediyormuş gibi sohbet et.

• VitoTheFather kullanıcısına yanıt

tekin olmamalarının sebebi geçmişteki yaşadıkları ırkçı olaylar değil mi?

• Yaklaşık 2 yıl orada kaldım. Harlem adım başı zenci diğer yerlerde de zenci var. Şehir merkezi dediğin yer neresi orada heryer merkez. Neden sorduğunuda tam anlamadım açıkcası.

• heryerde zenci var. özellikle gece çok dikkatimi çekiyordu manhatttan'ın biraz daha aşağılarına doğru gidince. Yürürken köşe başları sokaklar full zenci doluydu, bağırarak konuşmalar, birbirlerine laf atmalar. ben de tek beyaz olarak saf saf o sokaklardan geçiyordum. İnat gibi de sokaklar bir tık daha karanlıktı diğer yerlere göre.

bir kere tam times meydanın orda bir otelin önünde birini bekliyordum gece, metro var bir de dibinde, orada da 3-4 zenci duruyor. işte arkadaşları gitti. Çocuk tek kaldı. yanıma geldi ve direkt "zencilerden korkar mısın?" dedi. İçimden dedim ne alaka, masum masum arkadaşımı bekliyordum. Dedim yoo niye korkiyim. Sonra dedi metroyla dönücem ama param yok bozuk paran var mı dedi. Vermeme riskini göze almadım yanımda pasaport vb var, kaybetmeye göze alınacak şey değil, o yüzden çıkardım 2-3 dolar verdim. teşekkür edip gitti. bu da anımdır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

heryerde zenci var. özellikle gece çok dikkatimi çekiyordu manhatttan'ın biraz daha aşağılarına doğru gidince. Yürürken köşe başları sokaklar full zenci doluydu, bağırarak konuşmalar, birbirlerine laf atmalar. ben de tek beyaz olarak saf saf o sokaklardan geçiyordum. İnat gibi de sokaklar bir tık daha karanlıktı diğer yerlere göre.

bir kere tam times meydanın orda bir otelin önünde birini bekliyordum gece, metro var bir de dibinde, orada da 3-4 zenci duruyor. işte arkadaşları gitti. Çocuk tek kaldı. yanıma geldi ve direkt "zencilerden korkar mısın?" dedi. İçimden dedim ne alaka, masum masum arkadaşımı bekliyordum. Dedim yoo niye korkiyim. Sonra dedi metroyla dönücem ama param yok bozuk paran var mı dedi. Vermeme riskini göze almadım yanımda pasaport vb var, kaybetmeye göze alınacak şey değil, o yüzden çıkardım 2-3 dolar verdim. teşekkür edip gitti. bu da anımdır :D

Get out u criminal robber nibba ! demen lazımdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

Get out u criminal robber nibba ! demen lazımdı

Alıntıları Göster

new york'a ilk geldiğimde yardım edip, yol gösteren de zenci bir çiftti.

o yüzden iyinin kötünün rengi olmuyor.

ama çok taşkın tavır sergiliyorlarsa özellikle gece, ister siyah ister beyaz farketmez, gözüm hep polis arabası arıyordu. genel de times meydanının oralarda ve civar sokaklarda polis arabaları bekliyor oluyor yol kenarlarında.

ama o tedirgin olduğum zamanlarda da aksi gibi hiç polis arabasına denk gelmezdim. şansıma.

yine bir gün metrodan çıkarken, adamın biri bildiğin takip etmeye başladı. ilk baş dedim metro çıkışıdır aynı yöne gidiyoruzdur, yanlış anlamışımdır diye düşünmeye başladım. sonra hızımı falan artırıp azalttım, işte sola gitmem gerekirken sağdan gittim, aralardan geçtim ettim baktım adam da aynı şeyleri yapıyor benle birlikte hızlanıyor yada yavaşlıyor. dedim aha ya bişiyimi çalacak ya da zarar verecek. bir de akşam üstü. neyseki times meydanına çıkıyordum metrodan, çıktığım gibi polis aracına doğru yöneldim hızlı hızlı çaktırmadan. sonra baktım adam yoktu arkamda.

macera dolu amerika :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 5 Ağustos 2020; 1:4:51 >

• nasıl gidiyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.