Şimdi Ara

nvsvc32.exe nedir, ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nod32 ile ilgili sanıp kapattığım nvsvc32.exe (işlemciye %10-15 civarı yük bindiriyordu) nasıl olduğunu bilmediğim bi şekilde csrss.exe'nin de % 10-25 arası işlemci kullanımına da son verdi. biraz araştırınca nvsvc32.exe nin nVidia ile ilgili olduğunu öğrendim. işin garibi bu çalışırken düşük ayarda bile ne hikmetse kasan oyun (Flight Simulator X) kapatıp herşeyi Ultra High'a getirmeme rağmen kasmamaya başladı. şimdi ben bu nvsvc32.exe'yi hep kapatayım mı? bi bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.

SİSTEM :
    Core2Duo 2GHz işlemci
    2048 Mb 533 Mhz bellek
    256 Mb nVidia 7900 GS ekran kartı

• Bu bir trojan yanılmıyorsam!
  • System32 klasöründe nVidia dosyalarıyla beraberdi ve internette sorduğum çoğu kişi de "oradaysa sorun yok" dedi
  • nortonun olabilir yada arkadaşında dediği gibi nvidianın
  • csrss.exe ile ilgisini anlayamadım da... bi de internette kapatmayın, durdurmayın gibi uyarmışlar, öyle uyarıları görünce daha bi meraklandım, neymiş ne değilmiş diye...
  • nVidia'nin Surucu surucu yardim servisi. zararli birsey degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

nVidia'nin Surucu surucu yardim servisi. zararli birsey degil

peki kapatıym mı kapatmıym mı? bi yanda işlemciye verdiği %30 luk bi yükten kurtulup performans artışı, bi yanda da ne işe yaradığını bilmediğim Sürücü Yardım Servisi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trojan değil arkadaşlar grafik kartı ile ilgili
    http://www.budosyanedir.com/nvsvc32.html
  • ya arkadaşlar tamam ndiva da benim pc ATİ neden aynı hatayı veriyor lütfen yardım
  • nVidia diyecektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.