Şimdi Ara

NVIDIA, Windows 7 ve Windows 8 için yeni GeForce sürücüsü yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NVIDIA, Windows 7 ve Windows 8 için yeni GeForce sürücüsü yayınladı



    Yalnızca Microsoft değil, aynı zamanda uyumlu bileşenler üreten diğer şirketler de eski işletim sistemlerini desteklemeyi bıraktı. Örneğin, grafik sürücülerinin geliştirilmesini 400. seride durduran NVIDIA gibi. Ancak dün şirket beklenmedik bir şekilde Windows 7 ve Windows 8 için yeni bir sürücü yayınladı.



    Ayrıca Bkz.Intel, Wi-Fi 7 yarışında Apple'ı geçti



    NVIDIA işletim sistemi yükseltmesi tavsiye ediyor



    NVIDIA geliştiricileri, 473.81 numaralı grafik sürücüsü güncellemesini indirmeye sundu. Sürücü yalnızca Windows 7 ve Windows 8 çalıştıran bilgisayarlar için kullanılabiliyor. Güncelleme, oyun ve grafik performansıyla ilgili hiçbir yeni özellik veya düzeltme içermiyor ancak sürüm notlarına göre pakette yalnızca güvenlik düzeltmeleri mevcut.



    NVIDIA, Windows 7 ve Windows 8 için yeni GeForce sürücüsü yayınladı



    NVIDIA GeForce 473.81, GTX 600 serisinden RTX 3000 serisine kadar masaüstü ekran kartlarını ve GeForce 800'den başlayarak mobil ekran kartlarını destekliyor. Bu durumda şirket, desteklenen donanımlara sahip kullanıcılara, oyun için en üst düzeyde performans, yeni özellikler, hata düzeltmeleri ve geliştirmeler elde etmeleri için Windows 10 veya Windows 11'e yükseltmelerini açıkça tavsiye etmekte.




    Kaynak:https://www.ithome.com/0/632/949.htm







  • Seve seve. Bir çok kurumsal müşteri hala bu işletim sistemlerinde devam ediyorlar. Özellikle mühendislik alanında faaliyet gösteren ARGE firmaları için yeni bir yazılım platformuna geçiş büyük karın ağrısı.

  • upp++++++++++++++

  • Windows 10 için ne zaman çıkacak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.