Şimdi Ara

Nvıdıa sürücüleri, sistemin ses ayarlarını bozdu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sisteme yeni olarak gtx 1080 ekran kartı taktım arkadaşlar sürücüsünü temiz kurulum şeklinde yükledim. lakin ses ile ilgili herşey gitti, sanırım nvidia kendi sürücülerini kuruyor. Nedenini de karta bağlı 2 ekrandan birini HDMI çıkışına bağladım bundan mı sapıtıyor anlamadım? Tekrar ekran kartı sürücülerini kurdum NVİDİAnın ses sürücülerini iptal ederek ama ses yine yok. Aygıt yöneticisinde High definition audio denetleyicisinde ünlem işareti var. Anakartın ses sürücülerini tekrar kurdum banamısın demedi. Bir çözüm yolunuz var mı arkadaşlar:

windows 10 home 64bit

core i7 4820K işlemci
    MSI GD 8 X79 anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 25 Kasım 2017; 20:27:17 >

• Nvidia Hd ses sürücülerini ve diğer ses sürücülerini kaldırıp tekrar anakartın sürücelrini yüklemeyi deneyin.

Ayrıca Hdmi ile bağlanan monitor sesi kendi hoparlöründen verir doğal olarak. Ses ayarlarını kontrol edebilir ya da farklı bir giriş ve kablo ile deneyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun. Monitorun ses cikisi haporlorü yok acaba nasil bir yol izleyebilirim. Yazılımsal olarak hdmi sesi kapattım ama normal anakart üstündende ses vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 25 Kasım 2017; 21:57:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.