Şimdi Ara

Nvidia Shield: Yeni oyun konsolu ön inceleme 'Tegra 4 ve Android'in gücü adına!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tegra 4 baya sağlammış. Fiyat 150-200 dolar olmalıydı.

• Cihaz güzelde çok pahalı 349$ ne yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 13 Haziran 2013; 12:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer platformlar dururken shield'e para vermem sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metabolism -- 13 Haziran 2013; 13:51:22 >
  • fiyatı ucuz olursa android oyunlarını üst düzey telefonlara para vermeden oynamak isteyenler tarafından tercih edilir diye düşünüyorum, nvidia aklını kullanırsa çok kar edebilir bu işten
  • Hocam keşke antutu ve quadrantın apk dosyasını indirseydin.

• Nvidianın bu saçma pazar taktiği varken tegra işlemcili cihaz alırken 10 kere düşünürüm.
  • 7 dakikaya dikkat oyun dondu ender bey bozdunuz :D

• testleri görünce tegra 4 için ümitlenmeye başladım. geliştiricileri de desteklemesi ayrı bir güzellik zaten.

• erdi başgann.

• Donanım haberde dolaşırken her yerde REKLAM video izlerken REKLAM eskiden böyle değildi artık can sıkmaya başladı benim düşüncem budur !! Bozma Kendini DH!!

• Ekran küçük ve parlak. Ayna niyetine kullanabilirsiniz.

• Biraz daha ucuz olursa alınacak bir cihaz.

• fazla parası olanlar alabılır bence beklemekte fayda var bır sonrakı telefon üst modellerinde görebiliriz.hem de 2 cihaz taşımamış olursunuz.

ben controller olayına takılmıyorum o kadar hardcore oyuncu varsa zaten bir zahmet evinde alır oynar diye düşünüyorum.zaten gamepad ile oynasam daha ıyı olurdu dedıgım oyun android markette 1-2 tane

Android market ne yazık ki gelişmiş oyunlar sunmuyor bana göre ve nvidia nın da kendı cihazına özel fazla oyun verebileceğini düşünmüyorum bir iki ağzımıza bal çalacak oyun verir sonra android marketteki oyunlara bıraktıklarında ise bu cihazı ölüme terketmiş olur

• Online Multiplayer desteği olmadıktan sonra Tegra 4 değil 44 olsa ne olur...Android halletsin artık şu game center olayını

• online olmadığı sürece bencede hikaye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.