Şimdi Ara

Nvidia Shadowplay Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberNova -- 12 Haziran 2021; 0:8:57 >

• http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-experience-shadow-play-tr.html

Tam masaüstü yakalama (yalnızca masaüstü GPU'lar)

http://www.nvidia.com.tr/object/geforce-experience-system-requirements-tr.html

bu linkde ise desteklediği belirtilmiş.

bende anlamadım

• fraps kullanıyorsan kapa düzelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

fraps kullanıyorsan kapa düzelir...

frapsı sildim yine düzelmedi.
  • Ha bu arada diğer oyunlarda da denedim çalışmadı, alt-f9 yapıyorum bazen kırmızı çizgi kalkıyo daire içindeki o bazen kalkmıyo genelde gölge modunuda açıp sonra alt f9 yapıp manuele geçince felan kırmızı çizgi kalkıyo ama kapatamıyorum bi türlü hemen açıp kapatmayada çalışmıyorum 10 15 dakka felan kaydettim ilk olmadı sonra tekrar 1 2 dakika kaydettim yine kapatmaya çalıştım alt f9 yaptım ama yine kapanmıyo. sadece manuel kayıt seçeneğinde denedim yine aynısı oldu bi seferinde yeşil ışık yandı kapatamadım sonra bi türlü oyunu alta alınca gidiyo zaten bi seferinde yeşil ışığın üzerinde kırmızı çizgi kalıyo kalkmıyo bi türlü.

Kısacası çalıştıramadım, kaydettiği yeri değiştirdim denedim yeniden indirdim derken bir sürü şey denedim asc kapattım dragoon gaming center var onu kapattım hiçbiri işe yaramadı. meret güzelde bi programa benziyo böyle uğraştırmasa keşke...

• fraps tarzı herhangi birşey var mı kullandığın? FPS'yi falan gösteren? ekranda herhangi bir bilgi gösteren... öyle birşeyden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

fraps tarzı herhangi birşey var mı kullandığın? FPS'yi falan gösteren? ekranda herhangi bir bilgi gösteren... öyle birşeyden olabilir.

Bi advanced system care vardı oda oyunla alakası yok ama onu kapatıyorum dragoon gaming center var bilgisayarın ısısını felan gösteriyo onu kapatıyorum geri kalanıda normal şeyler.
    Alt f9 yapıyorum yeşil ışık yanıyo mesela az önce denediğimde sonra ne kadar tekrar basarsam basıyım kapanmıyo. shadowplay de hiç kaydetmiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia SLI Problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.