Şimdi Ara

Nvidia RTX 5060 ve 5060 Ti sızdırıldı: Kullanıcıları üzebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

kesinlikle düşük vramli kart almayın aldırmayın

• NVidia'nın CES 25'te yeni bir AI destekli grafik işlem tanıtacağı söyleniyor. Habere göre bu yeni teknoloji DLSS benzeri bir işlemle dokuları sıkıştırarak örnek veriyorum 8gb vramli bir GPU'nun 12gb'mış gibi performans vermesini sağlayacakmış.

techradar
    Nvidia might reveal DLSS 4 at CES 2025 – and mysterious new AI capabilities that could be ‘revolutionary’ for GPUs
    https://www.techradar.com/computing/gpu/nvidia-might-reveal-dlss-4-at-ces-2025-and-mysterious-new-ai-capabilities-that-could-be-revolutionary-for-gpus
  • İnsanlar halen neden nvidia alır anlamış değilim
    Vram desen yok ultra 4k diye sundukları 4090 sabit 60 fps bile veremiyor dlss olmadan
    Amd ısınma ve yazılım sorunlarını çözmüşken nvidia almaya akıl sır erdiremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan olm şu karta en az bi 11, 12 GB VRAM koyun. Olmadı bari 10 GB koyun, utanmaz gibi 8 GB'da diretmek de ne yıl olmuş 2025?! Hayır yani en az 16 GB falan koymaları lazım da 14 GB falan olsa tadından yenmez 5060'ta.

• 2021 çıkışlı far cry 6'yı RTX3080 ile test ettim Native 4k ultra ayarlarda 10GB VRAM sınırını geçiyor.

yani gelecekte çıkacak yeni oyunlarda 10GB Vram sınırını 4K da mutlaka geçecektir. GTA 6'da falan asla yetmez orası kesin.

Eğer 4K hedefliyorsanız asla 16GB'dan daha az ramli kart almayın. Ben 32GB vram'li kartlar çıkana kadar yeni kart falan almam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.