Ne zaman çıkacağı belirtilmemiş gözüküyor, bu kartın bizim gibi amatör kullanıcılara yönelik olmadığı ortada. Tek faydası belki domino etkisiyle belki alt kartlarda ucuzlama yapabilir umudu. Hepsi olmasada olur, 4080 ucuzlasın yeterli. |
NVIDIA RTX 4000 Serisi (33. sayfa)
-
-
4080'in fiyatında bir gerileme şart. 1000 USD gibi bir meblaya düşmesi muhtemel. Ama ne zaman :)
-
Gelirse bilançolar için ve satış rakamlarını arttırmak için gelebilir diye düşünüyorum. Yakında 4080ti çıksaydı keşke işte, o en azından 4080 biraz geri iterdi.Normalde 4080nin fiyatı 4080ti olması lazım ki 4090 yakın olsun. Aynı pozisyonun ekmeğini hem 4080 ile hem 4080ti ile yiyecekler anlaşılan...
-
4080 Ti gelince indirim gelebilir evet 4080'e
-
merak edenlere !
imzamda sistemim yazılı.
dlls 2.5.1
2 k full+ full rtx kapalı vsync kapalı- sınırlama yok. ortam 19-20-21-22 derece. bir ara pencereyı actım. sonrasında oyuna gırdım.
tekrar dıyorum merak edenler ındırıp bakabılırler 4080 nın 2 k da bfv deki gücüne. monutorum 180 hz.
Eğer bağenirseniz''like larsanız'' diğer oyunlarda çözünürlüklerde ve farklı dlls lerde vermeye devam edicem sonuçlarımı vermiye.
bu arada gpu kullanım yuzdesıne ve ısılara dıkkat edınız verdığim sslerde.
bu 2 k
21 mb.
buda yeni nvdia driver. diğer veriler yazılanlar aynı.
11.2 mb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Şubat 2023; 23:43:53 >
-
banada oyle gelıyor 25 k lara dolar artmazsa dusebılır.
ama dolar kuru bırden 25 şi vurur ise vay halimize o zman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 31 Ocak 2023; 16:41:44 > -
bf5 dlss 1 değil mi 2 nasıl destekliyor.
-
degıl dlls 2. hatta su an 2.5.1 oynadım.
4 k rtx 4080 bfv
26,2 mb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 2 Şubat 2023; 8:7:24 > -
attığınız dosya bakamadım. Benim çözünürlüğüm 7680x1080 bende çalışmıyor. DLSS 1.0 da bazı kartlar 2k çalışıyor bazı kartlar 4k çalışıyordu diye bir şey vardı. 1080p de çalışmıyor diye biliyorum. Sizin denediğiniz kart nedir. Bende acık kapalı bir şey ifade etmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 1 Şubat 2023; 11:39:28 > -
hata olmuş değiştirdim dosyaları.
imzamda kartımın modeli yazılı.
-
güzel fikir sepet yapmak. benım 2 kusur senedır dolarda hepsi.
-
Dolar kurunun şu an normalde olması gereken seviyesi 30₺ Euro da 33₺ ama baskılanıyor. Bi salsalar uçar gider. Ama piyasa merkez Bankası ile aynı düşünmüyor 2 gün önce Ocak ayı fiyat listesine baktığım bir araç şu an Şubat yeni fiyat listesinde 100 bin TL daha zamlanmış 2 günde 100 bin TL koymuşlar üstüne bunu yapan ana bayii. Piyasa bu kurları kabul etmiyor ve ben herhangi bir indirim olacağına asla inanmıyorum Kasım indirimlerinde aldığım bazı ürünler var şu an 3 katına çıkanlar oldu 100 TL ye aldıysam o gün ürünü şu an aynı ürün aynı satıcı 300₺ ye satıyor. Bazısı 2 katı zamlandı. Yüksek enflasyon un olduğu yerde paranın hiçbir kıymeti yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
32 Lira Olacağı Söyleniyordu Geçtiğimiz Aylarda,Ciddi Ciddi Bu Seviye Çekeceklerini Söylemişlerdi,Dolar 30 Küsür Liralara Gelirse Resmi OLarak Bu Fiyatlara Rahmet Okutur En Son Olacağıda Bu Malesef Bu Kafayla Gidiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 2 Şubat 2023; 11:52:57 > -
Keşke yarı fiyatına düşse de daha çok kişi alabilse fakat piyasa gerçekleri hiç böyle değil a dan Z ye herşey artıyor fiyatı sabit kalsa yine iyi ama dün aldığın ürün bugün daha zamlı a101 bim vs ürünlerini sabit tutacak fiyat artışı olmayacak dediler her gittiğimde fiyatlar değişmiş oluyor. Piyasa gerçekten artık rayından çıkmış vaziyette
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktım da açık kapalı yapsaydınız keşke aynı yere bakarak. Farkı daha iyi anlardık. Ben acıyorum fps aynı kapatıyorum aynı. Neden anlayamadım. 7680x1080 3 lü monitör acaba monitör 1080p olduğu için mi çalışmıyor dedim. 1080p de çalışmamasının nedeni ise dlss 1.0 olması diye okudum yanlışım varsa düzeltin. BF2042 de çalışıyor. Cyberpunk çalışıyor. Bir çok oyunda çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 2 Şubat 2023; 13:34:25 > -
Arkadaşlar 4080 alacağım ama 2 model arasında kaldım. Msi gaming x trio mu daha iyi, Gigabyte gaming OC mi? Maliyetleri hemen hemen aynı bana. 6 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden soğutma ve malzeme kalitesi enerji ve fiyattan daha önemli benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 1 Mart 2023; 13:54:32 > -
İkisi de iyi ama coil whine çıkma oranı Gigabyte'da, MSI'a oranla daha düşük. Ben olsam Gigabyte alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Mart 2023; 15:21:5 > -
bu konudaki aynı verilerde yapılmıştır.
Şu zamanki cpular; malesef gpu ları doyuramıyor darboğaz | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Bilgi amaçlıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Mart 2023; 1:30:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X