Şimdi Ara

NVIDIA RTX 4000 Serisi (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
44
Favori
43.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4090 yerine 4080 16gb alırsam ekran masrafı da olmayınca eldeki 6800xt lc yi satınca yaklaşık tahminim 20bin tl ile kurtarıyorum ama onda da değecek bir fark olur mu pek emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Oooo senin bir çok bir yanın var :)

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Bir tane daha var. O da 4090 ı 1440p de rt on dlss off şekilde kullan diyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Ekim 2022; 23:5:58 >

4090 almak için kendime nasıl bir bahane uydurmalıyım kurgusu gibi geldi :)

Oyun yol zaten adam gibi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör konusunu çok araştırmış biri olarak buradaki seçeneklerden tartışmasız en iyisi AW3423DW. Ben de o monitörü merak ediyorum, ama fiyatı daha uygun olduğundan LG C1 kullanıyorum

• ookami O kullanıcısına yanıt

• videocardz.com
    Massive quad-slot cooler for unreleased 900W GeForce RTX 40 GPU has been pictured - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/massive-quad-slot-cooler-for-unreleased-900w-geforce-rtx-40-gpu-has-been-pictured

Kart aşağı doğru o kadar çok uzamış ki adamlar dikey montaj gibi pcb yapıp yer kazanmaya çalışmışlar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ekim 2022; 18:26:26 >
  • bu samsung VA panel değil mi hocam? Öyleyse kesinlikle tavsiye etmem. Her ne kadar özellikleri iyi olsa da freesync açıkken düşük hz değerlerinde response time rezalet ötesi. Deli gibi ghosting olur. Kronik VA panel sıkıntısı. IPS şaşmayın derim.

• Ne ips ne de va bence biraz daha bekleyip qd-oled almak lazım. Şimdilik sadece dell ürünleri var ama ileride diğer markaların da ürünleri çıkacaktır. Asus, gigabyte, viewsonic, lg gibi. Gerekirse 4090 değil de 4080 16gb alırım ama ekranı yenilerim. Bence ekran, kasa ve psu bir pc nin en önemli parçalarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ekim 2022; 22:34:56 >
  • Bu site güvenilir mi bilmiyorum ama almak isteyen olursa diye atayim(43bin tl)

www.tekramarket.com
    ZOTAC VGA NVIDIA 24GB GDDR6X RTX 4090 AMP EXTREME AIRO ZT-D40900B-10P
    https://www.tekramarket.com/urun-detay/BVGAZOTNVD24GBG6X004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Ekim 2022; 22:44:52 >
  • Böyle giderse satıcılar fiyat düşürmez. 54bin tl ye msi suprimx liquid konmuştu şimdi bir baktım bitmiş.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

malesef VA imiş.

bende taksıtle sunu sıparıs verdım.

LG UltraGear 32GP850-B Monitör En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey

• İyi yapmışınız hocam hayırlı olsun. Ben de 27gn800-b aldım. Samsung chg70 27 inçte doğru düzgün freesync açamıyordum ghosting korkusundan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

sağolasın işaah iyi cıkar.

• Dostum bu monitore dikkat et;

Bundan 2 tane almistim ben ilk ciktiginda ; renk dogrulugu ve HDR cok iyi ama cok sorunlu bir monitor ; Samsunga yakistiramadim ; servisleri iyi ama monitored oyle sorunlar oluyor ki ; ya service versem miii vermesemmi arada kaliyorsun.

Orn ; Menu dugmesi bir gun calisiyor bir gun calismiyor. HDR actiginda bazi sahnelerde cizgi cizgi belirgin bir grafik oluyor (Bunun ingilizce bir tanimi var unuttum)

En son sattim ; arkadasimda bir gun acilmamaya karar Verdi ; dugmeden OFF yapmis ve acilmadi. Internette arattik bir suru bu problemden var ; service gonderdik ; FW resetlediler calisir hale geldi.

Kotulemiyorum urunu ama bilerek alin ; belkide duzeltmislerdir ben alali baya oldu.

Suanda 42 C2 4K kullaniyorum ikisinin yerine.

Bunu aldim ; firmanin yorumlari iyi internette sorun gormedim. Telefonla da aradim guvenlir hissi veriyor ama bir kargoya versinler gorecegim.

• cuoresportivo kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Bence sorun olmaz. Hb üzerinde mağazaları falan da var. Oradan isterseniz yorumlarına bakabilirsiniz.

Acikcasi bende o sekilde alayim dedim ama urun pahali olunca fark ta cok oluyor 43 yerine 45 vermek istemedim acikcasi. Google dan da arattim baya binalari felan olunca icim Rahat etti. Telefonda da mutlaka sitemizden alin felan demediler ; istediginiz Yerden alabilirsiniz 4-5 gibi kargo yapilir web sitesinde gorursunuz takip no dediler.

Bakalim suanda o aralardayiz ; umarim verilir :)

• Sinerjiye 4090 lar gelmiş. Ama tuzlular.

www.sinerji.gen.tr
    Ekran Kartı Fiyatları, AMD Ekran Kartı ve NVidia Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/ekran-karti-c-2023
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.