Şimdi Ara

Nvidia R331 Game Ready Driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia nın son sürümü 331.65 olan bu driver ı kurduğumda oyunlarda akıcılık olacağına sürekli donmalar olmaya başladı masaüstünede bile hiç bişey yapamaz duruma geldim ama eski driver a çevirdiğimde düzeliyor , sizde de böyle bir sıkıntı oluyor mu merak ediyorum ?

• Metro LL de iki üç kez 1.5saniyelik ekran dondu geri düzeldi bu ard arda tekrarladı birkaç kez.Acaba benim sistemden mi dedim kafaya takmadım hani.ama sendede varmış.Driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum o zaman bende.
  • sanırım bu sorunu yasayan bayağı bır fazla araştırdığım ve bıldıgım kadarı ıle.
    forumdaki arkadaşlar gerçekten oyun deneyımlerını sorunlarını yazarlarıse bu drıver ıle ılgılı herkesin yararına olur kanaatindeyim.
  • Daha 2. günü olan ekran kartımda Grid 2 oynarken ekranda pikselleşmeler oluştu özellikle kaza yaptığım anlarda ekranın bazı yerlerinde mavi mavi diktörtgen şekillerinde.Bu driverdan mı kaynaklı yoksa kartta sorun mu var ki.Normal kullanımda sorun yok oyun oynamadan önce farketmedim zaten oyunda kaza yapınca fark ettim kaza anlarında çok hareketli sahnede yani ekranda o mavi çizgiler geldi.
  • Ben kullanıyorum Arkham Origins , BF4 ve Ghosts oynuyorum BF4 ve Ghosts'da anlamsız FPS düşüleri yaşıyorum ama her iki oyunda kendinen sorunlu olduğu için sağlıklı yorum yapamayacağım.Origins ve arada oynadığım diğer güncel olmayan oyunlarda bir sorunum yok.Sana temiz baştan bir driver kurulumu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Daha 2. günü olan ekran kartımda Grid 2 oynarken ekranda pikselleşmeler oluştu özellikle kaza yaptığım anlarda ekranın bazı yerlerinde mavi mavi diktörtgen şekillerinde.Bu driverdan mı kaynaklı yoksa kartta sorun mu var ki.Normal kullanımda sorun yok oyun oynamadan önce farketmedim zaten oyunda kaza yapınca fark ettim kaza anlarında çok hareketli sahnede yani ekranda o mavi çizgiler geldi.

Benim de ekranımda oyun oynarken nadiren mavi kareler, çok ufak grafik bozulmaları oluyodu ışıklarda gölgelerde falan, çok dikkatli olunca anlaşılcak bişeydi, driver sorunu gibi duruyodu ama çok nadir olmasına rağmen yolladım servise değişim verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefrak

quote:

Daha 2. günü olan ekran kartımda Grid 2 oynarken ekranda pikselleşmeler oluştu özellikle kaza yaptığım anlarda ekranın bazı yerlerinde mavi mavi diktörtgen şekillerinde.Bu driverdan mı kaynaklı yoksa kartta sorun mu var ki.Normal kullanımda sorun yok oyun oynamadan önce farketmedim zaten oyunda kaza yapınca fark ettim kaza anlarında çok hareketli sahnede yani ekranda o mavi çizgiler geldi.

Benim de ekranımda oyun oynarken nadiren mavi kareler, çok ufak grafik bozulmaları oluyodu ışıklarda gölgelerde falan, çok dikkatli olunca anlaşılcak bişeydi, driver sorunu gibi duruyodu ama çok nadir olmasına rağmen yolladım servise değişim verdiler.

ne yapsam ozaman versem mi vatana geri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam aman sakin olun. O bir sorun değil, Grid 2 oyunu öyle. Yani herkes kaza yaptığında ekrana birşeyler çıkıyor. Youtube'da videolar izleyin görürsünüz. Bu bir hata değil oyunun bir şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Hocam aman sakin olun. O bir sorun değil, Grid 2 oyunu öyle. Yani herkes kaza yaptığında ekrana birşeyler çıkıyor. Youtube'da videolar izleyin görürsünüz. Bu bir hata değil oyunun bir şeyi.

Ciddi misin? Oyuna girmeden hiç yoktu Metro LL oynadım ondada yoktu sadece onda 1 sn lik ekran donmaları yaşadım 2 3 kez.Onuda yaşayan baskalarıda varmıs driver yuzunden sanırım.Ama gridde kaza yapınca ekrana oyle mavi çizgiler çıktı korktum valla :S

• quote:

quote:

quote:

Ciddi misin? Oyuna girmeden hiç yoktu Metro LL oynadım ondada yoktu sadece onda 1 sn lik ekran donmaları yaşadım 2 3 kez.Onuda yaşayan baskalarıda varmıs driver yuzunden sanırım.Ama gridde kaza yapınca ekrana oyle mavi çizgiler çıktı korktum valla :S

Vallahi hocam. Bende de aynısı vardı hatta konular açılmıştı zamanında. İsterseniz internetten grid 2 videolarını bakabilirsiniz. Bahsettiğiniz gibi bir şey olsaydı sadece kaza anında değil genelde olurdu. Bu arada ben de en yeni çıkan driveri kullanıyordum fakat şimdi 314.22ye döndüm.

• quote:

quote:

quote:

Korkutmuş gibi oldum ama başka oyunda sorun yoksa normaldir, MetroLL da sıkıntılı zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FTH - A

Nvidia nın son sürümü 331.65 olan bu driver ı kurduğumda oyunlarda akıcılık olacağına sürekli donmalar olmaya başladı masaüstünede bile hiç bişey yapamaz duruma geldim ama eski driver a çevirdiğimde düzeliyor , sizde de böyle bir sıkıntı oluyor mu merak ediyorum ?

bendede sorun var hocam en basitinden ekranda dalgalanmalar başladı.. önceden siyah bölgelerde yoktu.. şimdi oda var birde oyunda grafikler karışıyor.. anlamadım valla
  • bende henüz olmadı bu tarz bir olay, BF3 ve BF4 kurulu şu an sadece.
    sürücüyü çıkar çıkmaz kurmuştum, masaüstünde de oyunlarda da hiç sorun yaşamadım.
  • bende oyunda akıcılık falan iyi ama opencl sorunu var bir türlü çözemiyorum formatta attım ama kar etmedi
  • Bende de anlamsız frame düşmeleri ve anlık donmalar mevcut. 331'i kullanıyorum şuan. Acaba hangi driver stabildir?
    Edit: Bu arada imzaya takılmayın değiştirmeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 30 Kasım 2013; 15:50:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.