Şimdi Ara

## Nvidia'nın HD Odaklı Forceware 163.11 Sürücüleri Çıktı ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: baro55

vista isteyenler vistanın yama görüntüsünü indirsin bence..aynı vista gibi ben kullanıyorum..

Vistayı görünüm için istemiyorlar ki DX10 için

Görünüm için vista isteyene gülerim ben XP nin suyu mu çıktı

Bu arada 158.45 kullanan arkadaş eğer vistan varsa DX1"0 oyunları için 162.22 yi indirmeni şiddetle öneririm DX10 performansı %30 kadar fark ediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

vista isteyenler vistanın yama görüntüsünü indirsin bence..aynı vista gibi ben kullanıyorum..

Bu arada 158.45 kullanan arkadaş eğer vistan varsa DX1"0 oyunları için 162.22 yi indirmeni şiddetle öneririm DX10 performansı %30 kadar fark ediyor

162.22 değilde 163.11 i yükledim.dx 10 test yapmadım ama 3dmark06 da 5000 puan alıyo.xpye göre az.

şu an sistemimde 2gb ram var vistayı sıfırdan kurdum ama performansından memnun değilim.hdd masaüstündeyken sürekli bişelerle meşgul.görsel özellikler ful açık oluyo.
    ne bu yani 4 gb rammi gerekiyo vista için.bu yüzden çift işletim sistemi kullanıyorum.vistaya geçmek için erken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 22 Temmuz 2007; 19:50:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chillout

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

162.22 değilde 163.11 i yükledim.dx 10 test yapmadım ama 3dmark06 da 5000 puan alıyo.xpye göre az.

şu an sistemimde 2gb ram var vistayı sıfırdan kurdum ama performansından memnun değilim.hdd masaüstündeyken sürekli bişelerle meşgul.görsel özellikler ful açık oluyo.
    ne bu yani 4 gb rammi gerekiyo vista için.bu yüzden çift işletim sistemi kullanıyorum.vistaya geçmek için erken.

Çok haklısın sana katılıyorum.Aero yu kapat puanın 400 puan kadar artacak...ciddiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Chillout

8600gt için en son 158.45 kullanıyodum bu ne oluyo şimdi?

arkadaş bu söylenen 162.18 yeni nvidia xp versiyonu.yani senin kullandığının bir süt versiyonbu 1-2 hafta öncesine kadar beta sürümü vardı şimdi tam sürümü çıkmış haber bundan ibaret.senin yapman gereken bu yeni versiyosu indirip kurmak ve yangelip yatmak.hee şunuda hatırlatayım daha çok iyileştirilmiş versiyonları çıkacak nvidia'dan bunları takip edip indirrrr...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.