Şimdi Ara

NVIDIA kullananlara ufak bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardesime topladğm pcde ekran kartını değısıklık olsun diye gtx560ti seçtim kendı sıstemımde uzun zamandır AMD ekran kartı kullanıyorum herneyse sorun şu kart 3d moduna geçince ekran dalga dalga oluyor masaustunde sorun yok bir ayarı falan varmı benım denemedğm sey kalmadı.

-Format attım
    -En son driver yükledim
    -O.C yapmadım
    -Psu 600w
    -Lcd'yi kendi sistemimde denedim sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 29 Haziran 2011; 15:40:53 >

• 3d modu açtığınızda oyunlar 3d olduğundan (hani sinemalarda 3d varya gözlükle izlenen) ondan o sekilde gözüküyor. Eğer 3d gözlüğünüz varsa takıp denerseniz ne işe yaradığını görürsünüz
  • 3d gözlük lazım demişlerdi banada..
    @t3
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3
    3d modu açtığınızda oyunlar 3d olduğundan (hani sinemalarda 3d varya gözlükle izlenen) ondan o sekilde gözüküyor. Eğer 3d gözlüğünüz varsa takıp denerseniz ne işe yaradığını görürsünüz

yanlış anlasildı heralde 3d modu derken hanı bosta 2d yukte 3d moduna gecıyor ya ondan bahsedıyorum 3boyutludan değil
  • Monitör olarak ne kullanıyorsunuz? Oyunda vsync'i aktif ederek denediniz mi? Bence sorun monitörden kaynaklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3 Monitör olarak ne kullanıyorsunuz? Oyunda vsync'i aktif ederek denediniz mi? Bence sorun monitörden kaynaklı gibi.
    monıtoru kendı sıstemımde denedım sorun yok
  • kartı kendi makinanda denedin mi bugra?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    radeon için bi soru
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bugüne kadar hiç yaşamadım dediğin sıkıntıyı. Aynı sistemde başka bir kart ya da kartı başka sistemde denemek lazım.
  • kartı kendı pcmde denemedim aksama denıcem
  • kartı kendi sıstemimde denedim yine aynı sorun var
  • ver garantiye
  • öyle yapcam artık kanka başka çarem kalmadı
  • Benzer bir sorun elektrik prizi ile alakalı olduğu yazılmış.

http://resim.donanimhaber.com/m_50438744/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.