Şimdi Ara

Nvidia HATA Kodu 43 (Şuanda Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz) Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle şunu söyleyim. Bu konu çok çok önce açılmış, bir kaç cevap gelmiş fakat denedim hiç biri olmadı. O yüzden yeni konu açma gereği duydum.

Bende Nvidia GeForce GT 540M ekran kartı var. Dahili olarakta intel HD 3000 grafik kartı. 5 yıldır pc yi kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı. Ama geçenlerde windows 10 yükledikten sonra bu hatayı almaya başladım.

Aygıt yöneticisine girdiğimde Nvidia olan ekran kartında Hata kodu 43 uyarısı veriyor. Nvidia denetim masasına girmeye çalıştığımda Şuanda Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası alıyorum. 1 haftadır internette aradığım tüm herşeyi denetim olmadı. Herşeyi silerek sıfır format attım olmadı. Bu yazılımsal bir sorunmudur? Donanımsal olma ihtimali var mı? Garantisi felan kalmadı Pc'min. Sizlerden de çözüm gelmezse servise götürmem gerekecek. Ama pc çok lazım olduğu için 1 hafta bile ayrı kalamam. Sizlerden bu konuyu çözebilecek birisi olduğuna inanıyorum. Teşekkürler şimdiden hepinize.

• Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.