Şimdi Ara

Nvidia güncellemesinden sonra videolarda takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 2 aydır kullanmıyordum bilgisayarı şehir dışında olduğum için. Bugün açtım ve Nvidia yeni bir driver güncellemesi olduğunu söyledi, ben de yükledim. Fakat sonrasında bilgisayara indirdiğim bir diziyi izlemek istediğimde ses takılmaya başladı, kesik kesik geliyor ses, görüntü de anlık donuyor gibi. İlkte ses kartı veya hoparlörde mi bir sorun var diye hepsini çıkarıp temizleyip tekrar taktım fakat Winamp'tan müzik dinlerken hiçbir sorun yok, ses gayet berrak. Ne zamanki bir video açıyorum VLC ile, bu sorunu yaşıyorum. Değişik player'larla da denedim fakat değişen birşey olmadı.

    Bunun nedeni bugün yüklediğim güncelleme olabilir mi? Bu arada sürüm 314.07. Sürücülerin daha önceki versiyonlarına ulaşabileceğim bir sayfa mevcut mudur Nvidia sayfasında? Silip bir önceki sürümü yüklerim tekrar diye düşünmüştüm.







  • Beta and Older Drivers bolumude eskı suruculer var
  • Teşekkür ederim. Güncel sürümü silip 310.90 yükledim, sorun çözüldü.
  • hortlatmış gibi olacağım ama windows 7 den windows 8 e geçtim geçeli bu sorun var.( bu arada temiz kurulum update değil) windows 8.1 ve 337.88 sürücüleri daha eskileri de dahil buna çözüm olmadı. nette izlediğim video 360p de olsa 1080p de olsa 10 dakkada bir takılıyor (net hızından değil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 2 Haziran 2014; 19:28:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.