Şimdi Ara

Nvidia güncellemesinden sonra olanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar saat 12:30 civarında Windows ve NVIDIA güncellemesi gelmiştir. Oyundan çıktım Windows'un ufak güncellemesi vardı güncelledim arkasından Game Experience giriş yaptım en son güncellemesi gelmiş bugün onu indirdim tam yükleme bitti derken siyah ekran geldi arkadan YouTube sesi hala geliyordu relog attım sonuç budur
    Aorus 2080SUPER ekran kartı modelini kullanıyorum.
    DDU'dan komple sildim tekrar restart attım düzelmişti NVIDIA tekrar yükledim yine aynı sonuç meydana geldi.
    DDU'dan yine tekrarında sıfırladım bu sefer bu şekilde kaldı.
    Ne yapacağım hiçbir fikrim yok.
    Güncellemeden sonra bu hale geldi.
    Mouse sağ click yaptığım zaman Nvidia görmüyor..

Hatayı screen aldım fakat hata resimlerde gözükmüyor yeşil çizgilerle dolu ekran..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrcules -- 16 Nisan 2020; 2:1:38 >

• Aygıt yöneticisinden driveri sil ekran kartının pc yeniden başlat daha sonra nvidianın orjinal sitesinden driverini indir kur düzelecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aygıt yöneticisinden nasıl sileceğim? DDU üzerinden herşeyi sildim nvidia düzelmedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia güncellemesinden sonra olanlar..

• Bilgisayarıma FORMAT attım herşey düzelmiş gözüküyordu hiçbirşey yüklü değil sıfır format masaüstünde herşey normaldi görüntüde güncelleme yaptı kendı kendıne görüntü yine bozuldu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.