Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050Tİ Güncelleme sonra kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 1 kasımda lenovo legion y520 1050ti gtx ekran kartlı laptop aldım fakat ekran kartına güncelleme geldikten sonra hiçbir oyundan verim alamıyorum cs goda 200 aldıgım fps 60 70 lere indi FM19 da 3d ekran kalitesi tek yıldız gözüküyor (900 serisi kullanan arkadaşta 3 yıldız vs) ETS2de kasmalar yaşıyorum. Ekran kartı için önerdiğiniz sürüm var mı ve temiz silip kurulum nasıl yapabilirim? DDU ile silmek çözüm müdür

• DDU ıle sılıp eger oynadığınız oyundlar daha yüksek nvdia drıverı ıstemıyorsa 399.24 international-whql kurunuz. Maalesef her yenı nesıl cıktıgında nvdia oncekı ekran kartlarını, yeni cıkartıgı drıverlar ıle ÖLDÜRMEKTE.
  • 416.95 sanırım 416 son sürümünü kullanıyorum 399.24 de performanslı. Tek sorunu pc uyku mpduna girerse monitore görüntü gelmiyor. Uyku modunu kapatırsan sorun yok.
  • tekrar deneyeceğim ddu ile silip şuan 399 indiriyorum. Düzelmezse garantiye göndersem mi diye kararsızım bir çözüm bulabilirler mi? Çünkü mühendislik okuyorum cizim programları kullanıyorum bunlarda da grafik sorunu donma kasma yaşamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: J R R

tekrar deneyeceğim ddu ile silip şuan 399 indiriyorum. Düzelmezse garantiye göndersem mi diye kararsızım bir çözüm bulabilirler mi? Çünkü mühendislik okuyorum cizim programları kullanıyorum bunlarda da grafik sorunu donma kasma yaşamak istemiyorum

Durum nedir hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: J R R

tekrar deneyeceğim ddu ile silip şuan 399 indiriyorum. Düzelmezse garantiye göndersem mi diye kararsızım bir çözüm bulabilirler mi? Çünkü mühendislik okuyorum cizim programları kullanıyorum bunlarda da grafik sorunu donma kasma yaşamak istemiyorum

Durum nedir hocam?

Alıntıları Göster
    Hocam 399 surumu yukledim su ara iyi fm19 duzeldi csgo da 200 fps aliyorum baska oyunda denemedim ama guzel suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.