Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
779.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    umarım ilerde kartlara oçc yapılmış diye garanti dışı bırakmasın bunlar

2000 tl yakın para veriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

umarım ilerde kartlara oçc yapılmış diye garanti dışı bırakmasın bunlar

2000 tl yakın para veriyoruz
    LatencyMon ile aldığım sonuç ise böyle, anlamadığım içi birşey söyleyemiyorum açıklamalarınızı bekliyorum.

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

LatencyMon ile aldığım sonuç ise böyle, anlamadığım içi birşey söyleyemiyorum açıklamalarınızı bekliyorum.

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Olmadsi gereken ust sınırın iki katı çıkmis deger

Ama takılmayın bir önemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 19 Temmuz 2016; 1:04:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Draxiss kullanıcısına yanıt
    4k tabiiki hocam ne yaptin 2kda olsa oyunlar en az 50 60 fps olur sli dusunuyorsan ya cok buyuk bi anakart ve kasa al yerin bol olsun yada amp alma kart cidden cok buyuk ben sli yapicakdim vazgectim 2.kart 1.kartin dibine giricek o isi sorununu cozemeyecegim o yuzden vazgectim senin yerinde olsam ama buyuk bi kasaya baya iyi kablo saklama yaparak x99 sistem kurar sli yapardim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

Amazon da Asus Strix stok savaşlarından galip çıktım düzgün fiyattan Asus Rog Strix GTX 1070 O.C Edition almayı başardım.

Herşey dahil 1630 TL ye geldi. (Yavaş kargoyu seçtim gümrük ten yırtarsa 1375 TL ye gelmiş olucak.)

Gunrukten yırtarsa = devletten çalarsam

Bir kez düşünün hic kimse vergi mermeZ se ne olacak

• arsenik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende sürekli hata veriyo nedense server a bağlanamıyomuş. Silecektim neredeyse öyle bir işlevi olduğuna göre silmeyeyim.
  • 1080 ti 8 bin lira mı olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

1080 ti 8 bin lira mı olacak?
    http://www.sinerji.gen.tr/asus-strix-gtx1080-8gb-gddr5x-256bit-strix-gtx1080-8g-gaming-pmu71806
    sinerji güvenilir mi fiyat iyi gibi(dikkat non oc !!)
  • ikarayel İ kullanıcısına yanıt
    bugün oc versiyonunu satın aldım. Adamlar güvenilir ve çok çok çok ilgili , dilerseniz ayıralım buradan gelip alın bile dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaT

bugün oc versiyonunu satın aldım. Adamlar güvenilir ve çok çok çok ilgili , dilerseniz ayıralım buradan gelip alın bile dediler.
    ben bu DSR muhabbetini çok sevdim

• quote:

Oc versiyonun fiyatı ne kadardı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Oc versiyonun fiyatı ne kadardı hocam?

Alıntıları Göster
    Amazonda evga1070 430 dolara satılıyor. Alıcak varsa haberi olsun. Ve daha ne kadar iner ileride bilgisi olan var mı 3-4 ay bekleyebilirim elimde idarelik kart var.

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Whisper-Graphics-08G-P4-6173-KR/dp/B01GX5YWAO/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1468883190&sr=1-4&keywords=gtx+1070

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Veriyoruz da ne oluyor? Suriyeliye bakıyoruz o parayla hep devlet mi bizi koparacak az da biz devleti koparalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

4k tabiiki hocam ne yaptin 2kda olsa oyunlar en az 50 60 fps olur sli dusunuyorsan ya cok buyuk bi anakart ve kasa al yerin bol olsun yada amp alma kart cidden cok buyuk ben sli yapicakdim vazgectim 2.kart 1.kartin dibine giricek o isi sorununu cozemeyecegim o yuzden vazgectim senin yerinde olsam ama buyuk bi kasaya baya iyi kablo saklama yaparak x99 sistem kurar sli yapardim

Ana kartım gigabyte gaming 5 kasa ise COOLER MASTER HAF 922XM kasa var. Sli sığmaz mı? bende gtx 970 amp extreme edition vardı. Boyutları hemen hemen aynı değil mi?
  • Evga'yı unuttum sonra dışarıda olunca editlemeye üşendim
  • O mesaj arada kaynadı yazayım buraya;

GTX 1070;

Zotac AMP Extreme > Asus STRIX OC > EVGA FTW = Zotac AMP > Asus Strix > Gigabyte G1 Gaming = Evga SC > MSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 19 Temmuz 2016; 14:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

O mesaj arada kaynadı yazayım buraya;

GTX 1070;

Zotac AMP Extreme > Asus STRIX OC > EVGA FTW = Zotac AMP > Asus Strix > Gigabyte G1 Gaming = Evga SC > MSI
    Zotac gtx 1070 extreme gelsede alsak :( Burnumda tütüyor hergele
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

O mesaj arada kaynadı yazayım buraya;

Zotac AMP Extreme > Asus STRIX OC > EVGA FTW > Zotac GTX 1070 AMP > Gigabyte G1 Gaming > Asus Strix > Evga SC > MSI

fiyatta aynı şekildemi sıralanacak peki
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Bunu da yükledim hatta Steam üzerine yönlendirdi ordan yükledim fakat sıcaklık vb değerleri nerede gösteriyor bulamadım sadece fan ve güç ayarı var sanırım.

• Morbid Love kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlısı olsun latency yada coil whine var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.