Bildirim
NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (662. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Öyle görünüyorsa suan sadece teşhir urun vardır. Bir kaç gün bekleyin stok gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazondan hiç alışveriş yapmadım fakat gtx 1080lerin fiyatları 800 - 900 $ olarak gözüküyor. Burdaki arkadaşlar nasıl 600 - 650 $ dan satın alıyor? -
hayırlı olsun güle güle kullan
çok üzüldüm cw ye
birde nerelerde cw var cevap verirsen çok sevinirim
sadece yüksek fps lerde demi oluyor cw mesela 400 şle 900 fps yoksa 60 ve 70 fps lerde de oluyor mu
benim için çok önemli bu
birde nasipse bu kartı 2k ile kallanmak istiyorum 2k+144 hz+1 ms oyuncu monitörüyle -
güle güle kullanın. bu arada kasa masanın üstündeyken sorun olmuyor mu?
mesela benim kulaklık usb girişli üstten biraz garip olabilir. bende masanın üstüne koymayı düşünüyorum da. -
quote:
Orijinalden alıntı: NewCow
Arkadaşlar zotac gtx1070 amp edition aldım oyunlarda yer yer ciddi fps düşüşleri, takılmalar oluyor ayrıca kart cızır cızır sesler çıkartıyor. Hem cw hem de latency mi var yani gidip iade etmeli miyim?
hayda çok kötü bir durum şimdi
umarım sorun düzelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 18 Temmuz 2016; 0:07:06 > -
Teşekkür ederim.
bende ortalama fps lerde cw var şuan gta açık 55 fps de cw duyuyorum ama duymak için camı ve oyun sesini kapadım demin duymadım ses. Ne çok fazla ne çok az bir ses ama her ne kadar takıntılı bir insan olsam da takmamaya çalışıyorum -
FM 1070 modeli için bios nasıl güncellerim bilen varmı ?
karar senin -
-
quote:
Orijinalden alıntı: JeaLeusy
Teşekkürler.
Ben yeni kasayı görmek için masanın üstüne çıkardım doğrusu eski kasam 400r di masanın altında duruyordu. Bu kasada görseli ön plana çıkardım fanlar falan rgb değiştiriyorum arada renkleri güzel oluyor bence görseli iyi bir kasa masa üstünde olmalı
Ben masanın yanına bir şey almak ve kasanın yanına ek yaptırmayı düşünüp vazgeçtim çok geniş bir alanım yok dekorister sitesinden almıştım masayı alanı biraz daralttı ama sorun yaşamadım. Kulaklık kullanmıyorum ben ama usb de rahat. Şu şekilde duruyor ; Masanın tam görselini de koyabilirim istersen.
teşekkürler. görüntü muazzam.
ben de corsair 780t görünüş olarak çok beğendim bir kasa onu almayı planlıyorum. masanın üzerine koymaya değer gerçekten.
bu arada priz dikkatimi çekti. neden o tarz hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 18 Temmuz 2016; 0:20:38 >
-
Corsaire kasa tasarımında pek ısınamadım nedense o yüzden predatör 2 yi aldım bi düşün derim uygun fiyatlı güzel bi full tower kasa. Bu koyduğum resim ilk aldığım günlerden optik sürücü görseli bozuyor onu geriye itip kapağı kapattım optik sürücü kullanacağım zaman kapağı açıyorum çok pratik oldu -
şahsi düşüncem markayla alakası yok -
quote:
Orijinalden alıntı: JeaLeusy
Gtx 1080 yerine para yetmeyince gtx 1070 aldım bende 4k çözünürlüğünde gtx 980 den gtx 1070 e geçmiş oldum. Ekran kartına msı'nın yeni çıkardığı biosu yükledim overclock mode yaptım en fazla 70 dereceyi gördüm. Malesef cw sorunu var bende de şuan için çok net cevap veremesem de cw ye fazla değil diyebilirim. Gta 5, Battlefield 4 ve cs go olmak üzere 3 oyun denedim henüz.
Gta da çimen kalitesi ve post fx ultradan very high ayarına çektim onun dışında her şey fulde 40 ile 55 fps arasında. Eski gtx 980 im le bir kaç ayarı daha düşürmüştüm 45 fps civarı ile oynuyordum o ayarların aynısında gtx 1070 de 70 fps aldım.
Battlefield 4 de herşey fulde ortalama 45 - 50 fps hatta öylesine msaa da açtım 4k da anlamı olmasa da. Msaa sız fps çok daha yüksek olacaktır 980 de msaa olmadan bu fps leri alıyordum.
Counter strike go da 4k da her şey fulde 150 veya üstü oluyor genelde fps.
2 senedir 4k sistem kullanıyorum ve çok prof. cs go veya bf 4 gibi bir oyuncusu olmayan herkes için tavsiye ederim. 4k da ki görüntü netliği inanın sizi şaşırtacak hele ki samsung 4k monitörle... İleride daha fazla oyun ile bilgilendirme yaparım.
Hocam fanların nedir acaba çok beğendim. Marka model söyler misin? Bide ses durumu nedir?
-
Thermaltake riing rgb fan sessiz fanlar fakat türkiyede yok amazonda var. Şu konumda biraz daha resim vardı kasa ve fanlarla ilgili.
https://forum.donanimhaber.com/m_116974923//tm.htm -
Hocam alıntıla yerine cevap ver seçeneğini kullansanız.Özellikle böyle uzun yazı ve büyük resimler sayfayı çok kaplıyor.
Monster MN.109453 Akım Koruma Prizi -
evga iyidir hocam -
saolun sonunda aldım hocam 439$ a düşmüştü forumdaki arkadaşlarda yararlansın diye linki de paylaşmıştım ama şimdi geri kalan tüm parçalarıda almak lazım kasa önerisi olan var mı? ayrıca psu ben bunu düşündüm ama link fazla mı yoksa yetersiz mi?
-
Hocam fanların işlemci soğutucunuz açısından performansı nasıldır orjinal fanlarına göre? Bir de msi 1080 kullanıyorum. Yeni biosun artıları var mı ve nasıl yükleyeceğim konusunda bir rehber var mı? Teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X