Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
775.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yahu niye bizi düşünsün o piranalar kardeş

seni bu ülkede annenden babandan başka düşünen var mı ?

kimse kimseye niçin iyilik yapsın ?

kapitalist çıkar dünyasının ortadoğu bataklığındayız. farkında değil misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 26 Mayıs 2016; 14:14:10 >
  • trust88 kullanıcısına yanıt
    980 ti ın Türkiye 'de min satılacağı fiyat 2000 tl olacaktır, oda 1070 çıktıktan sonra, 1080 çıkışı 980 ti fiyatlarını 2500 - 2600 bandına geriletir.

2. elde fiyatlarda , 1080 çıkışı , 980 ti fiyatını 1800 - 2000 bandına,
    1070 çıkışı, 1500 bandına çeker..agnesitco arakadaşımızın belirttiği fiyatlara gelmesi imkansız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 26 Mayıs 2016; 14:10:48 >
  • agnestico kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı şeylerden bahsediyoruz zaten.Konuyu kirlettik zaten bekleyelim 1070 black friday alalım geçelim yurt dışından.
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    aynen hocam.. hatta battlefield1 imzamdaki sistemle QHD çözünürlükte 60 fps verirse multiplayerda bana, ben değiştirmeyi düşünmüyorum bile gtx970imi.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Matrix de gelenek bozulmuyor :) son 3 seri hep aynı geldi. Bileşen kalitesi tartışılmaz elbette. Yavaş yavaş hepsi düşer meydana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Matrix de gelenek bozulmuyor :) son 3 seri hep aynı geldi. Bileşen kalitesi tartışılmaz elbette. Yavaş yavaş hepsi düşer meydana.

• quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

öyle deme..

gtx1080 çıkınca 650-700 liralara düşecek 980ti nin ikinci el fiyatları..

arkadaş durumu daha anlayamamış sanırım. anlar ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

quote:

Orijinalden alıntı: agnestico

öyle deme..

gtx1080 çıkınca 650-700 liralara düşecek 980ti nin ikinci el fiyatları..

arkadaş durumu daha anlayamamış sanırım. anlar ilerde

Alıntıları Göster
    Noldu? 1080 ti nin çalışmalarına başlamış çok sevdiğinz Nvidia. Şaşırdınız mı? Aaaa ölü fiyata almak istediğinz 980ti ler ancak rüyalarınızda mı kaldı? Özel mesajla hakaret içeren şeyler yazıp sonra cevap verince şikayet eden ve uyarı almama sebep olan şerefsiz bana adresini ver de gelip kafanı gözünü kırayım. Ulan böyle forumun ben be yazıklar olsun. Bu saatten sonra da zor girerim ölü sevicilerle hıyarlar tam birbirini bulmuş. Size mi sorucam lan hangi kartı kullanıp kullanmayacağımı? Param var huzurum var. Siz ancak baba parasıyla onu mu alsam bunu mu alsam diye hayal kurarsınız zibidiler. Bu da forumdaki son mesajım olsun kayıtlara geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11124

GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming, 8GB, GDDR5X, 256 bit Ekran Kartı

erken gelecek özel modeller

yok artık yuhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Noldu? 1080 ti nin çalışmalarına başlamış çok sevdiğinz Nvidia. Şaşırdınız mı? Aaaa ölü fiyata almak istediğinz 980ti ler ancak rüyalarınızda mı kaldı? Özel mesajla hakaret içeren şeyler yazıp sonra cevap verince şikayet eden ve uyarı almama sebep olan şerefsiz bana adresini ver de gelip kafanı gözünü kırayım. Ulan böyle forumun ben be yazıklar olsun. Bu saatten sonra da zor girerim ölü sevicilerle hıyarlar tam birbirini bulmuş. Size mi sorucam lan hangi kartı kullanıp kullanmayacağımı? Param var huzurum var. Siz ancak baba parasıyla onu mu alsam bunu mu alsam diye hayal kurarsınız zibidiler. Bu da forumdaki son mesajım olsun kayıtlara geçsin.

Alıntıları Göster
    ula bizim 780 ucuza gitti ya la

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    O zaman 4k kullanmıycan ;)
  • Satmasa miydik 980ti yi

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Satmasa miydik 980ti yi
    her sene ekran kartını çıktığını herkes biliyor 1080 ti çıkınca 2 ye katlayacak belkide ama onu bekleyin bunu bekleyin derken elimizdeki sistemler eskidi her zaman daha iyisi olacaktır yetişemezsiniz teknolojiye
  • quote:

şimdi bu gtx 1080 için basit bir aritmetik yapalım

amazonda msi gtx 980 ti oc model olan golden edition amazon fiyatı 2000 tl
    amazonda gtx 1080 fe 2600 tl
    diyelim.

overclocklu gtx 980ti den overclocklu gtx 1080'e geçişte %20 lik bir performans artışı olsun diyelim
    aynı şekilde yukardaki tabloya göre 980 ti den 1080 e geçişteki fiyat artışı da %30 gibi bir değer

%30 fazla para verip %15-20 seviyesindeki performans artışı fiyat performans açısından benim düşünceme göre olumsuz bir sonuçtur.

O kadar ust seviye kartlar ki, artik her birim performans icin daha fazla para odemelisin. Cunku zaten cok yuksek performans aliyorsun. Bence normal.

• 980 ni sattım ya la bende. Gitti ölü fiyatına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

quote:

şimdi bu gtx 1080 için basit bir aritmetik yapalım

amazonda msi gtx 980 ti oc model olan golden edition amazon fiyatı 2000 tl
    amazonda gtx 1080 fe 2600 tl
    diyelim.

overclocklu gtx 980ti den overclocklu gtx 1080'e geçişte %20 lik bir performans artışı olsun diyelim
    aynı şekilde yukardaki tabloya göre 980 ti den 1080 e geçişteki fiyat artışı da %30 gibi bir değer

%30 fazla para verip %15-20 seviyesindeki performans artışı fiyat performans açısından benim düşünceme göre olumsuz bir sonuçtur.

O kadar ust seviye kartlar ki, artik her birim performans icin daha fazla para odemelisin. Cunku zaten cok yuksek performans aliyorsun. Bence normal.

Alıntıları Göster
    gtx 1070 almayı planlıyordum,ama 1600 tl üzeri olacaksa mümkün değil alamam...inanılmaz fiyatlar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11124

GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming, 8GB, GDDR5X, 256 bit Ekran Kartı

erken gelecek özel modeller

Aferin Gigabyte'a, ilk oltayı onlar atmış. Sadece soğutucuyu değiştirip referans karttan fazla OC imkanı sunamayan (tek 8 pin giriş) bir kartı referanstan da fazla bir fiyatla piyasaya sunmak, ne diyelim valla bravo!

Edit: Özel soğutuculu kartların fiyatı böyle olacaksa 100$ ucuza çıkacağı söylenen 1080'leri kim satacak çok merak ediyorum.

Edit 2: Inno 1080'de OC için gerekli güç girişlerini güzel bir göreselle ortaya koymuş:

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 26 Mayıs 2016; 15:06:56 >

• Yakın zamanda niyetim yok zaten. Tek GPU ne zaman yeterli gelmeye başlar, ve uyguna 4K monitörler yaygınlaşır, o zaman geçeriz geçersek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeseskane

gtx 1070 almayı planlıyordum,ama 1600 tl üzeri olacaksa mümkün değil alamam...inanılmaz fiyatlar bunlar.

Alıntıları Göster
    Fiyatlara gel , bide sözde founders edition daha pahalı olacaktı Gigabyte xtreme kartını bile 3400 den satıyor ,Demekki 1080 Ti en az 5000 tl den falan girecek Türkiye ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maiden31

Fiyatlara gel , bide sözde founders edition daha pahalı olacaktı Gigabyte xtreme kartını bile 3400 den satıyor ,Demekki 1080 Ti en az 5000 tl den falan girecek Türkiye ye.

Otomobil mi alsam acaba ? şeytan dürtmüyor değil...
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.