Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14261427142814291430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

    Örnek verebileceğiniz bir program var mı ?

    Ben Msi afterburner kullanıyorum. 35 derece üstünde %65 fan hızından başlıyor yükselmeye.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende yükledim ama uzay paneli gibi masallah hiç birşey anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

    Teşekkürler bende yükledim ama uzay paneli gibi masallah hiç birşey anlamadım

    Menüdeki çark simgesine tıklayın ardından gelen pencereden kullanıcı arayüzü ( user interface)'e tıklayıp gelen ekrandan size sunulan arayüzü değiştirebilirsiniz.

    Aslında arayüzü oldukça basit. Fan kontrolü için sadece çark simgesine basıp, fan tabına giriyorsunuz ve fan ayarlarını yapıyorsunuz hepsi bu kadar.
  • Selamlar arkadaşlar şu dönemde amazon üzerinden alınacak en iyi diyebileceğiniz 1080 Ti modeli nedir ? Sanırım 1080 serisi revize edilmişti son dönemde takip edemedim pek ?

    Yeni seriden olduğunu ayırt etmek için hangi ibarelere dikkat edilmesi gerekiyor ?
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Revize 1080'lerde 11 GBPS ibaresi geçmesi gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Selamlar arkadaşlar şu dönemde amazon üzerinden alınacak en iyi diyebileceğiniz 1080 Ti modeli nedir ? Sanırım 1080 serisi revize edilmişti son dönemde takip edemedim pek ?

    Yeni seriden olduğunu ayırt etmek için hangi ibarelere dikkat edilmesi gerekiyor ?

    ASUS STRIX OC ve EVGA FTW3 tavsiye ederim, yenilenmiş GTX 1080 lerin isimlerinde "11 GBPS", "PLUS", "+" bunlardan biri yazar , GTX 1080 olarak ise "ASUS STRIX OC" tavsiye ederim , ek olarak soğutma sistemide güncellendi GTX 1080 TI ile aynı soğutmayı kullanıyor.

    "ASUS STRIX OC" nin yeni hali , eski modele kıyasla 8 derece civarı daha serin , 63 derece civarında çalışıyor "4K" Ultra yükte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 4 Ekim 2017; 20:32:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkürler. Güzel duruyor gerçekten. Bende 1070 strix o8g asus var. Kartı arkadaşa satma durumum olabilir o yüzden terfi maksadıyla neler alınabilir diye biraz merak ettim.

    Yalnız şu anki kartımda az miktarda da olsa coil whine durumum var. Asus bu işi çözemedi sanırım pek. Evgaya da önceden yaşanan bazı tatsız olaylar yüzünden güvenim kalmadı gibi.

    @Lundy


    edit: amazon satıcı olarak gözükmüyor bile. Sanırım ekran kartı kıtlıgı var madenciler yüzünden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 4 Ekim 2017; 20:42:19 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Ben Evga kullanıyorum, ilk kartım Defective (hatalı üretim) idi, değişime gitti geldi. Fakat 2sinde de Coil Whine'ın C'si yoktu. 1 gram ses duymuyordum ben.
  • Arkadaşlar merhabalar.

    Aşağıdaki ürünü sipariş ettim.
    Msi gtx 1080 gaming x ile kullanıcam.


    https://www.amazon.com/AOC-AG241QG-Monitor-2560x1440-Height-Pivot/dp/B01N7QDNJ8?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR


    Ürün abd den gelecek sanırım.


    Bizim elektrik sistemimize uyuyor mu?

    Uymuyorsa ne yapmam lazım?


    Aşagıdaki resimler ürünün kullanım klavuzundan alınmıştır.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 5 Ekim 2017; 22:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lundy kullanıcısına yanıt
    Hiçbi şey satılmıyor zaten kart kalmamış. Alamam
  • Gtx 1080 veya Gtx 1080 Ti ekran kartı alacak olan arkadaşlar hediye oyunlarını almayı unutmasınlar.

    Gtx 1080 veya Gtx 1080 Ti Alana "Middle-earth: Shadow of War" Oyunu Hediye

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun...

    Amerikan İngiliz fiş priz dönüştürücü topraklı
    https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/amerikan-ingiliz-fis-priz-donusturucu-toprakli-P137512758?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI8uG8iNfa1gIVz7ztCh28eQ-2EAQYBSABEgJrfPD_BwE&gclsrc=aw.ds





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 6 Ekim 2017; 3:1:43 >




  • Hocam çok saol.

    Eğer bu yeterli oluyorsa çok iyi.

    Ben korkmuştum konvert falan almak gerekecek diye.



    Verdiğniz linkteki ürene baktım. Yorumlarda iyi olduğu yazıyor.

    Daha iyi bir şey almaya gerek var mı?

    Çünku kulandığımız cihazlar ucaz ciyazlar değil. Konu elektrik - akım olunca insan ister istemez tırsıyor.

    Acaba diyorum direkt tr uyumlu güç kablosu mu alsam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the-music kullanıcısına yanıt
    İsterseniz Tekzen'den ve ya Hepsiburada'nın satıcısı kendi olan ürünlerden alın. En azından muhatap direk belli olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Adaptor girişi yonca şeklindeyse Yonca Power Kablosuda alabilirsiniz.
    https://urun.n11.com/kablolar/whitecom-pk-5095-15m-metre-10mm-yonca-power-kablosu-P201843422

    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hama-78480-adapt%C3%B6r-g%C3%BC%C3%A7-kablosu-1-5-m-1070276.html


    Gold veya Platinum 80plus sertifikalı iyi bir powersupply kullanıyorsanız aslında başka ek bir korumaya gerek yok ama içiniz rahat etsin istiyorsanız Online veya Line Interactive UPS kullanmanızı öneririm. Online ups en iyisidir sabit ve kararlı saf sinüstür ve olay anında geçikme yoktur ama sürekli devrede olduğundan fan çalışır, ev ortamında gürültülü olabilir. Line Interactive olanlar gerektiğinde devreye girer bu yüzden sürekli fan çalıştırmaz gürültüsünü elektrik kesilince duyarsınız ve genelde tam sinüs değil sinüs benzeşimlidirler ve çok küçükde olsa olay anında devreye girerken geçikmeye sahiptirler ama buna rağmen saf sinüs verebilen bir örneğini bulabildim.

    Online UPS olarak 1kva ama 0.9 verimli olması sayesinde 900watt gücünde olan Fsp Champ 1K 900W baya bir f/p duruyor. Fan sürekli çalışır
    http://www.hepsiburada.com/fsp-champ-1k-900w-1000va-online-ups-guc-kaynagi-p-BD400032
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-champ-1-kva-lcd-online-ups.html


    Necron LF Serisi 2000VA= 1200watt Line Interactive olmasına rağmen sabit ve kararlı saf sinüs verebilen belkide tek örnektir. Fan gerektiğinde çalışır.
    https://urun.n11.com/ups-ve-guc-kaynagi/necron-lf-serisi-2000va-line-interactive-P83001329



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 6 Ekim 2017; 18:56:41 >




  • Arkadaşlar mevcut 1080 Ti'lar arasında fiyat/performans olarak hangi kartı tavsiye edersiniz?
    Evga'da sanırım bazı sıkıntılar var o yüzden vazgeçtim.
    Büyük olasılıkla yurtdışından alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Metalchesh M kullanıcısına yanıt
    Evga'da 1080 Tİ serisinde genel olarak herhangi bir sıkıntı yok.Evga 1080 Tİ Ftw3 modelini kullanıyorum ve en ufak bir sorun yaşamadım.Evga 1080 Tİ ler için sizin gözlemlediğiniz yada var olduğunu düşündüğünüz sorunların neler olduğu hakkında bahsederseniz bence karar vermenize katkı sağlayacaktır çünkü bahsedeceğiniz sorunları Evga 1080 Tİ kullananlar gözlemledilerse paylaşacaklarını düşünüyorum.1080 ti larda fiyatı gereği pek fiyat/performans ürünü kart bulabilmek biraz zor olsada eğer bu tür bir 1080 Tİ arıyorsanız alacağınız modeller sınırlı örneğin Msi Gtx 1080 Tİ Armor/Aero,Gigabyte 1080 Tİ Windforce gibi modeller 1080 Tİ ler arasında en uygun fiyatlı olanları fakat bu kartların soğutma performansları ve backplate içermemesi vs. gibi etkenlerle görsellik olarak diğer kartlara oranla daha sade kalmaları fiyatlarındaki uygunluğa neden oluyor.Yurtdışından alacaksanız Evga'nın 1080 Tİ da farklı seçenekleri bulunuyor.Tavsiye olarakta eğer bütçenize uygunsa Ftw3 modelini önerebilirim.




  • Kart soruyoruz da şu anki ekran kartı kıtlığı çok kötü yav ilk defa denk geldim böyle bir şeye. Amazon tarafından satılan ve gönderilen bir ürün bulamadım. Hepsi ikinci üçüncü parti mağazalardan gözüküyor. Gönderilme süreleri bile 1-4 hafta arasında değişiyor.
  • Metalchesh M kullanıcısına yanıt
    EVGA'nın hiçbir 1080 Ti modelinde sıkıntı yok, o olay 1080 ti altı modellerdeydi.



    F/p olarak en iyi 1080 ti mantıken en ucuz 1080 ti modelidir ama 1080 Ti için en ucuz modeller tercih edilmemli en dip SC modeli alınmalı. Para varsa strix o11g ve ftw3 en iyi iki model. Lightningi kingpini filan hiç saymıyorum bunlar voltaj verilmeyen bir kart için overprice ürünler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 7 Ekim 2017; 12:35:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    O kartı Amazon'dan sipariş ediyordum dün az daha.
    Sonra vazgeçtim. Burada sizlere sorayım dedim.
    Sorun zaten backpate olmamasıymış. İleride soruna neden olabileceği söyleniyor.
    Genel olarak Evga 1080 Ti FTW 3'ü beğendiğimi söyleyebilirim.
    Ama bir yandan ülkemizden MSI Gaming X 1080 Ti da almayı düşünüyorum.
    Yurtdışından gelen ürünlere Evga'nın ülkemizdeki servisi bakıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 14261427142814291430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.