Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 3 ü yüksek grafiklerle oynayabilrmiyiz
  • selam arkadaşlar benim bu düşük performans sorunum vardı ya onu çözdüm arkadaşlar.pil ve parlaklık ayarları falan varya onu ben güç tasarrufuna almıştım o yüzden nvdia ekran kartı pilden daha çok yiyen bir ekran kartı olduğu için nvidiaya bir türlü geçemiyormuş. onu dengeli moda alınca oyunlarda bariz performans atışları oldu call of duty 2 de fps 100 ün üzerine çıkmazken şimdi 333 oda online serverlarda max fps 333 olduğu için yoksa atıyorlar. gta IV 10 fps deyken şimdi 36 oldu. sanırım çözdüm.yardım eden etmeyen herkese teşekkürler birde driver olarak hangi versiyonları kullanıyorsunuz veya hangi versiyonu önerirsiniz ?

Orijinalden alıntı: eregenthov44

Battlefield 3 ü yüksek grafiklerle oynayabilrmiyiz

Crysis 2'yi çok yüksek ayarlarda oynayabiliyorsak sanırım diğer oyunları da yüksek oyunlarda oynarız. Crysis 2'yi DirectX 11 olarak oynayabilen varsa bana ulaşırsa çok sevinirim. Bir türlü oynayamadım. Yardıma ihtiyacım var.

quote:

Orijinalden alıntı: bodancar

selam arkadaşlar benim bu düşük performans sorunum vardı ya onu çözdüm arkadaşlar.pil ve parlaklık ayarları falan varya onu ben güç tasarrufuna almıştım o yüzden nvdia ekran kartı pilden daha çok yiyen bir ekran kartı olduğu için nvidiaya bir türlü geçemiyormuş. onu dengeli moda alınca oyunlarda bariz performans atışları oldu call of duty 2 de fps 100 ün üzerine çıkmazken şimdi 333 oda online serverlarda max fps 333 olduğu için yoksa atıyorlar. gta IV 10 fps deyken şimdi 36 oldu. sanırım çözdüm.yardım eden etmeyen herkese teşekkürler birde driver olarak hangi versiyonları kullanıyorsunuz veya hangi versiyonu önerirsiniz ?

Çok da kolay bir şeymiş Hallettiğine sevindim. Ben forumda linkini bulduğum üzerinde oynanmış bir sürücüyü indirmiştim. Tekrar aradım ama şu anda bulamadım. Bulunca ekleyeyim, versiyonu 270.61 diye biliyorum. 268.xx olan sürümler daha az performans gösteriyorlarmış diye okudum. Ayrıca Nvidia'nın sitesindeki yeni sürümü henüz denemedim ama Asus'un sitesindeki son sürüm de 268.xx olması lazım.

Bu arada ben de bir soru sorayım, Asus K53sv i5 2410 işlemcili modelde touchpad ile boşluk tuşu arasında bir ısınma var, kullanan diğer arkadaşlarda da bu böyle mi? Bu sıcaklık touchpade de geliyor biraz. Alüminyum kasa ama benim eski Acer 6935G bile daha soğuk duruyordu, hatta daha soğuk yanlış oldu, soğuk duruyordu desem yeridir.

Şimdi kullandığım sürücünün linkini buldum. Link için burayı tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 6 Temmuz 2011; 23:49:22 >

Orijinalden alıntı: lehfi

ben 3dmark 06 testini 1366x768 de yaptım 10073 puan aldım makinam dell l502x 2720qm 8gb ram

Ekran görüntüsü olmadan töbe eklemem puanınızı

Bir screen shot koyun ekleyeyim puanınızı.

Orijinalden alıntı: web_aslan

ben de aranızdayım artık :) ama benim bir sorunum var GTA 4 te (intel ekran kartını görüyor hiçbir grafik ayarı yapamıyorum) hangi cracki denediysem deniyim bir sonuca ulaşamadım... Burdaki arkadaşların dediklerini yaptım ama hiç bir faydası olmadı lütfen daha geniş kapsamlı bi şekilde yardım edebilir misiniz ?

Hoşgeldiniz.
    Hangi cihazla aramıza katıldınız ekleyeyim sizide.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: web_aslan

ben de aranızdayım artık :) ama benim bir sorunum var GTA 4 te (intel ekran kartını görüyor hiçbir grafik ayarı yapamıyorum) hangi cracki denediysem deniyim bir sonuca ulaşamadım... Burdaki arkadaşların dediklerini yaptım ama hiç bir faydası olmadı lütfen daha geniş kapsamlı bi şekilde yardım edebilir misiniz ?

merhaba arkadaşım grafik ayarı derken hiç bir ayar değişikliği yapamamaksa çözümü :

oyunun kurulu olduğu dizine commandline diye bir not defteri aç şunları yapıştır:

-memrestrict 699145600
    -forcehighqualitymirrors
    -notimefix
    -novblank
    -noprecache
    -framelimit 30
    -novblank
    -noprecache
    -norestrictions
    -noswapdelay
    -renderquality 4
    -shadowdensity 0
    -viewdistance 0
    -detailquality 100
    -shadowquality 3
    -reflectionquality 4
    -reflectionresolution 2048
    -shadowresolution 2048
    -waterquality 0
    -waterreflectionquality 5
    -minspecaudio
    -norestrictions
    -nomemrestrict
    -novblank
    -DX9
    /high
    saçma gelicek ama yap

sorun çözüldü teşekkürler dostum :D yalnız bişi daha sorucam oyundayken ekran sallanıyor gibi oluyor kontrolden cıkıyor birde biz bu oyunu en yüksek ayarda oynayabilir miyiz ?

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Orijinalden alıntı: eregenthov44

Battlefield 3 ü yüksek grafiklerle oynayabilrmiyiz

Crysis 2'yi çok yüksek ayarlarda oynayabiliyorsak sanırım diğer oyunları da yüksek oyunlarda oynarız. Crysis 2'yi DirectX 11 olarak oynayabilen varsa bana ulaşırsa çok sevinirim. Bir türlü oynayamadım. Yardıma ihtiyacım var.

quote:

selam arkadaşlar benim bu düşük performans sorunum vardı ya onu çözdüm arkadaşlar.pil ve parlaklık ayarları falan varya onu ben güç tasarrufuna almıştım o yüzden nvdia ekran kartı pilden daha çok yiyen bir ekran kartı olduğu için nvidiaya bir türlü geçemiyormuş. onu dengeli moda alınca oyunlarda bariz performans atışları oldu call of duty 2 de fps 100 ün üzerine çıkmazken şimdi 333 oda online serverlarda max fps 333 olduğu için yoksa atıyorlar. gta IV 10 fps deyken şimdi 36 oldu. sanırım çözdüm.yardım eden etmeyen herkese teşekkürler birde driver olarak hangi versiyonları kullanıyorsunuz veya hangi versiyonu önerirsiniz ?

Çok da kolay bir şeymiş Hallettiğine sevindim. Ben forumda linkini bulduğum üzerinde oynanmış bir sürücüyü indirmiştim. Tekrar aradım ama şu anda bulamadım. Bulunca ekleyeyim, versiyonu 270.61 diye biliyorum. 268.xx olan sürümler daha az performans gösteriyorlarmış diye okudum. Ayrıca Nvidia'nın sitesindeki yeni sürümü henüz denemedim ama Asus'un sitesindeki son sürüm de 268.xx olması lazım.

Bu arada ben de bir soru sorayım, Asus K53sv i5 2410 işlemcili modelde touchpad ile boşluk tuşu arasında bir ısınma var, kullanan diğer arkadaşlarda da bu böyle mi? Bu sıcaklık touchpade de geliyor biraz. Alüminyum kasa ama benim eski Acer 6935G bile daha soğuk duruyordu, hatta daha soğuk yanlış oldu, soğuk duruyordu desem yeridir.

Şimdi kullandığım sürücünün linkini buldum. Link için burayı tıkla.

Siz söylemeseydiniz haberim yoktu :D Evet bende de boşluk tuşu ile touchped arasındaki boşlukta biraz ısınma var. Ama o kadarda değil yani... Acaba bu Asus bizi aluminum diye çakmasından yaptırmış olmasın

Orijinalden alıntı: brkrdn

quote:

ben 3dmark 06 testini 1366x768 de yaptım 10073 puan aldım makinam dell l502x 2720qm 8gb ram

screenshot koyamıyorum galiba yeni üye olduğum için farklı bir yolu varsa tarif edin koyayım

1466 tl - (50 tl maxipuan) - (100 tl hediye çeki verdi) = 1316 tl ye iyi aldım :)
  • bende samsung aldım arkadaşlar 6gb ram gt540 m ekran kartı intel core i5 2520m cpu 2.50 ghz fakat 4 e kadar çıkıyor ggaliba turbo boostmu ne var

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

quote:

screenshot koyamıyorum galiba yeni üye olduğum için farklı bir yolu varsa tarif edin koyayım

imageshack.us adresine girip resmi upload edip oradan alacağın resim linkiyle direkt ekleyebilirsin...

kardeş 2 saat uğraştım resmi upload etmiyor.hata veriyor sorunu çözemedim artık tapıcak bişi yok isteyen arkadaşlar mailini yazsın mail atayım
    eregenthov44
    BojaKrunic
    memoo26

Aramıza hoşgeldiniz.
    3d mark test sonuçlarınızı bekliyorum.
    (https://store.donanimhaber.com/d0/48/ea/D048EA3B2357685F66F260DADA63B63C.jpg)
  • iyi akşamlar herkeze,
    Casper Nirvana CN.TR-I2310B modeli bir bilgisayar aldım .ekran kartı 3 GB DDR3 Nvdia GT540 Optimus Ekran Kartı (1 GB paylaşımlı )

iyi mi ettim kötü mü ettim yorumlarınızı alabilirmiyim.....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.