Şimdi Ara

nvidia gt 635M performansı nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar casperın bir laptopunu almak istiyorum.modelde gt 635M gpu var.bu gpu oyunları 2-3 sene rahat kaldırabilecek düzeyde mi ? birde başka model bilgisayarda gt 645M var ve onda kepler mimarisi kullanılmış.bu iki kart arasında performans olarak çok fark var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var tabiki gt645 performans olarak daha iyi, her iki kartında 2-3 sene idare etmesi çıkacak olan oyunların grafik gücüne ve senin oynamak istediğin ayarlara göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Var tabiki gt645 performans olarak daha iyi, her iki kartında 2-3 sene idare etmesi çıkacak olan oyunların grafik gücüne ve senin oynamak istediğin ayarlara göre değişir.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vky3632b-cn-vky3632b-notebook-core-i7-220ghz-8gb-750-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66553

almak istediğim model bu.ekran kartı dışında zayıf yanı görünmüyor.bilgisayarı inceledim kasa tasarımıda hoşuma gitti.birde casperların rami 1333 mhz mi 1600 mhz mi.bu donanımlardaki diğer markaların ramleri 1600 mhz ama vatandaki eleman casperın rami 1333 mhz dedi.

• Okan9455 kullanıcısına yanıt
    Oyun konusunda şahsen casper önermem sıkıntı yaşayabilirsin ayrıca 1600mhz ram olması lazım ama 1333mhz kullnmış olabilirlerde işleri pek belli olmuyor.
  • Dikkatinizi önemli bir noktaya çekmek istiyorum. Casper'da kullanılan gt635m ekran kartı kendi varyasyonları arasında en düşük seviyededir. Gt635m yazıyor ama önceki serilerde kullanmış olduğu gt630m ile aralarında en ufak bir fark yoktur. Sadece isim değişikliğine gidip göz boyamak istemişler. Alırken bunu göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Dikkatinizi önemli bir noktaya çekmek istiyorum. Casper'da kullanılan gt635m ekran kartı kendi varyasyonları arasında en düşük seviyededir. Gt635m yazıyor ama önceki serilerde kullanmış olduğu gt630m ile aralarında en ufak bir fark yoktur. Sadece isim değişikliğine gidip göz boyamak istemişler. Alırken bunu göz önünde bulundurun.

hocam mesela lenovoda kullanılan gt 635M ile casperda kullanılan gt 635M arasında performans olarak fark mı oluyor yani casperdakilerin çekirdek hızı felan daha mı düşük ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Var tabiki gt645 performans olarak daha iyi, her iki kartında 2-3 sene idare etmesi çıkacak olan oyunların grafik gücüne ve senin oynamak istediğin ayarlara göre değişir.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vky3632b-cn-vky3632b-notebook-core-i7-220ghz-8gb-750-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66553

almak istediğim model bu.ekran kartı dışında zayıf yanı görünmüyor.bilgisayarı inceledim kasa tasarımıda hoşuma gitti.birde casperların rami 1333 mhz mi 1600 mhz mi.bu donanımlardaki diğer markaların ramleri 1600 mhz ama vatandaki eleman casperın rami 1333 mhz dedi.

aynısının i5lisi var çok memnunum bende vatandan aldım bendekide gt 635m ekran kartı fena değil pes 2013 point blank gibi oyunlarda enyüksek 0 kasma sana söylenen şeylere aldırış etme bizim milletimiz Türk Marka NOTEBOOK kullanmaya alışık değil çok kaliteli ve sağlam bir notebook gözün kapalı alabilirsin ısınma sorunuda yok max.75 derece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GTX660M Nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Dikkatinizi önemli bir noktaya çekmek istiyorum. Casper'da kullanılan gt635m ekran kartı kendi varyasyonları arasında en düşük seviyededir. Gt635m yazıyor ama önceki serilerde kullanmış olduğu gt630m ile aralarında en ufak bir fark yoktur. Sadece isim değişikliğine gidip göz boyamak istemişler. Alırken bunu göz önünde bulundurun.

hocam mesela lenovoda kullanılan gt 635M ile casperda kullanılan gt 635M arasında performans olarak fark mı oluyor yani casperdakilerin çekirdek hızı felan daha mı düşük ?

aynı bir fark yok casper laptopun içindekileri ithal alıyor sadece kasayı vs. kendi üretiyor yani aynı özellikteki lenovo asus arasında HİÇBİR FARK YOK!

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlineKabus

quote:

quote:

aynısının i5lisi var çok memnunum bende vatandan aldım bendekide gt 635m ekran kartı fena değil pes 2013 point blank gibi oyunlarda enyüksek 0 kasma sana söylenen şeylere aldırış etme bizim milletimiz Türk Marka NOTEBOOK kullanmaya alışık değil çok kaliteli ve sağlam bir notebook gözün kapalı alabilirsin ısınma sorunuda yok max.75 derece

bende incelediğimde bilgisayarın kasası ve şekli hoşuma gitti.fiyat/performans olarakda çok iyi bir laptop.eğer donanım olarak aynı olup birde fiyat olarak yakın bir laptop bulamazsam bunu alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnlineKabus

quote:

quote:

bende incelediğimde bilgisayarın kasası ve şekli hoşuma gitti.fiyat/performans olarakda çok iyi bir laptop.eğer donanım olarak aynı olup birde fiyat olarak yakın bir laptop bulamazsam bunu alacağım.

Arkadaşım sana şunu söyleyeyim alacağın fiyata o tarz bir notebook bulamazsın i7 vs. ben lenovo z580 alacaktım aynı fiyata baktım aralarında dağlar kadar fark var... :) hemen saldırdım buna için rahat olsun

• quote:

quote:

Bildiğin gt630m. Orijinalinde 144 shader varken bunda 96 shader; 16 rops yerine 4 rops, yarı yarıya tmus, yarı yarıya transistör sayısı, daha düşük çekirdek ve shader frekansı... Aklıma gelen teknik özellikleri. Alan arkadaş burada gpu-z fotosunu paylaşırsa haklılığım kanıtlanır. Yani aslında iki kart arasında uçurum var. Bende n55sl adlı modelde gt635m var. Hafif o.c ile gt650m'in 3dmar11 testlerindeki değerleri ve oyunlardaki fps değerlerini elde edebildim. Casper zaten böyle bir ekran kartı koymaz. Vizyonuna aykırı. Ekran kartı yerlerde.

• quote:

quote:

quote:

Bildiğin gt630m. Orijinalinde 144 shader varken bunda 96 shader; 16 rops yerine 4 rops, yarı yarıya tmus, yarı yarıya transistör sayısı, daha düşük çekirdek ve shader frekansı... Aklıma gelen teknik özellikleri. Alan arkadaş burada gpu-z fotosunu paylaşırsa haklılığım kanıtlanır. Yani aslında iki kart arasında uçurum var. Bende n55sl adlı modelde gt635m var. Hafif o.c ile gt650m'in 3dmar11 testlerindeki değerleri ve oyunlardaki fps değerlerini elde edebildim. Casper zaten böyle bir ekran kartı koymaz. Vizyonuna aykırı. Ekran kartı yerlerde.

hocam yarın vatana gidip gpu-z ile kontrol ediyim.gerçekten öyleyse casperın yaptığı sahtekarlıktan başka bir şey değil.

• bugün vatana gidip bilgisayarları inceledim.casperın i7 li modelinde gt635m değil gt630M ekran kartı var.hem gpu-z de hemde aygıt yöneticisinde gt 630M yazıyor.ama casperın i5 li modelinde gt 635M var.casper uyanıklık yapmış.i7 li modeli gt635 var diye alanlara geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 25 Ağustos 2013; 22:27:14 >
  • quote:

bugün vatana gidip bilgisayarları inceledim.casperın i7 li modelinde gt635m değil gt630M ekran kartı var.hem gpu-z de hemde aygıt yöneticisinde gt 630M yazıyor.ama casperın i5 li modelinde gt 635M var.casper uyanıklık yapmış.i7 li modeli gt635 var diye alanlara geçmiş olsun.

Gt635m derken? 144 shader miydi?
  • quote:

quote:

bugün vatana gidip bilgisayarları inceledim.casperın i7 li modelinde gt635m değil gt630M ekran kartı var.hem gpu-z de hemde aygıt yöneticisinde gt 630M yazıyor.ama casperın i5 li modelinde gt 635M var.casper uyanıklık yapmış.i7 li modeli gt635 var diye alanlara geçmiş olsun.

Gt635m derken? 144 shader miydi?

i5 li olana gpu-z yi yüklemedim.sadece aygıt yöneticisinden baktım gt 635M yazıyordu.ama i7 li modelde hem gpu-z de hemde aygıt yöneticinde gt 630M yazıyordu.yani i7 li modelde özellikleri düşürülmüş gt 635M yok bildiğimiz gt 630M var.
  • Okan9455 kullanıcısına yanıt
    bendede gt 635 m var ama sizi 2 sene minumum da götürür bu kart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.