Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zartzurt456 , band222 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
5.800
Cevap
228
Favori
236.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet bu bilinen bir şey. 9070'in tüm marka modelleri Türkiyede stoklarda mevcut ve satışa hazır.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Sadece 5090 mı satılacak bugün?

• 5080 almayı düşünüyorum hb tarzı yerler de satılacak mı yoksa itopya gibi yerleremi geliyor bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donda kullanıcısına yanıt

Hayır, mail'de son cümlede öyle yazmışlar ama hatadır; metnin geri kalanı 5080'den de bahsediyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 30 Ocak 2025; 10:32:24 >
  • 70-80 bine halen 4080 super satan satıcıları favorilerime ekliyorum, ekran görüntüsü de alıyorum, saat 17 den sonra bakalım ne yapacaklar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5080 almıycam dedim ama anlık durum böyle bekliyorum NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • Benim de merak ettiğim hala fiyatların neden belli olmadığı ?

Nedir arkadaş şimdi bu kartın TR fiyatı ? Nova bilgisayar diye bir yer Astarale 73.500 yazmış fakat suprim 5080 sıvı soğutmalısına 64.000 yazmış.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    En ucuzu 50k olmuş neredeyse aga bu nedir böyle?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xallez kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka yok mu 😂

• sukrullex kullanıcısına yanıt
    Saçmalıyorlar, göreceğim ben onları akşama. HB den bir kaç gündür de takip ediyorum, 4090 çok azdı, 4080 azdı, şimdi bütün depo malları ortaya çıkmış. Son saatlerde keriz avlayacaklar akılları sıra

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt
    75 e uçarım direk, hazır maaş zammı da aldım, kaynar gider arada 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: sukrullex

En ucuzu 50k olmuş neredeyse aga bu nedir böyle?
    5080 incelemesinden sonra fiyatları hemen şişirdi tekrar ikinci elciler. 4090'a 80-90 çekiyorlar yine.
    Dediğim gibi 5090 çok uçuk rakamdan çıkmazsa 80-90 yazanları görücez bakalım, 110-120'e 5090 almak varken niye ikinci el 4090'a 90 vereyimki.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Ya da neden sıfır 110-120 ye 4090 alayım, satıcılarda şişirdi

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Ahlak sorunu var bu ülkede. Hepsi birbirini bekliyor. İlk önce kim hangi fiyattan girecekse diğerleri de ona göre bir yol izleyecek bence. Hepsi birbirini bekliyor sanki.

• Fraulein kullanıcısına yanıt
    Her zamanki senaryo Hocam, belki Vatan ilk girecek o da geçmiş serilerdeki gibi en absürt fiyattan girecek

• Birde şöyle birşey var, yeni kartlar yeni mimari kendini yeni çıkacak oyunlarda gösterecek, 1-2 ay önce söylediğime geliyoruz yine o zamanda demiştim güncel oyunlar ile kıyas yapılırsa hata olur, yeni kartlar ile bi önceki seri kartlar arasında ki farkı yeni oyunlarda görücez diye aldanmayın diye belirtmiştim. Bunu inceleme de Mesut Çevik'te dedi.
    Yani aaa arada fark yokmuş diyip ikinci el 4090'a yönelmekte yanlış 5080 dahi yeni gelecek next-gen oyunlarda farkı kapatacaktır 4090 ile tek vark vram olur.

• Fraulein kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Başka bir açıklaması yok.

Bugün saat 17.00’de kart satacaksın fakat fiyat belli değil.

Şaka gibi

Yeni sürücüler ve teknolojinin getirileri vram sıkıntısını da azaltabilir. Şu anda ciddi farkları yazılımsal olarak görüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Yeni sürücüler ve teknolojinin getirileri vram sıkıntısını da azaltabilir. Şu anda ciddi farkları yazılımsal olarak görüyoruz.
    Aynen ciddi farklar yazılımsal görülüyor güncel oyunlarda, ama yeni gelecek oyunlar o mimariye göre yazılacağı için daha stabil ve güçlü olacak yeni kartlar. Arada ki ince fark bu.

Blackwell mimarisinde özellikle 5090 da çekirdek sayısı muazzam fazla ancak oyunlar bundan faydalanamıyor gibi bir davranış sergiliyor. Yani dediğiniz doğru. 4K haricinde böyle bir overhead durumu var. Driver tarafında mutlaka düzelecektir. Sadece yeni oyunlar değil, mevcut oyunlar da bundan faydalanır gibi.

Yalnız RTX 40 çıktığında böyle bir durum olmadı diye hatırlıyorum ama?

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.