Şimdi Ara

Nvidia GeForce GT 730 Aldım iyimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
8.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Dün GT 730 Aldım ve kullanmaya başladım iyi bir ekran kartımıdır ? Yani güncel oyunları yüksek kalitede olmasa bile medium nasıl oynatır ? Bu gün'den başlıyorum Steam'den oyunları indiremeye ama onlar inene kadar yorumlarınızı merak ettim ve birde şu değerler iyimidir ? Tecrübeli bir dost yardım ederse sevinirim :) ve son olarak Fan hızını arttırsam bir sorun yaşarmıyım ? artırırsam ne kadar artırmalıyım ? ( 300 watt güç kaynağım var)
     Nvidia GeForce GT 730 Aldım iyimidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimovka -- 16 Eylül 2014; 18:41:33 >

• iade et hocam parana yazık.
  • İade edemem şuan bütçem sadece buna yetiyor sonuçta öğrenciyim :/ Durum o kadar kötü diyorsun yani ?
  • Evet oyunları mediumda oynarsın,fan hızinı istediğim kadar arttırabilirsin bu güç tüketimine çok çok az etki yapar fakat bunu yapmana gerek yok çünkü ekran kartı oyunlarda sıcaklık durumuna göre zaten otomatik ayarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbald M kullanıcısına yanıt
    Peki Resimde ki Değerler iyi mi ? yardım edersen sevinirim :)
  • Zaten bütçe itibariyle giriş seviyesine hitap eden bir kart fakat 1440x900 çözünürlük düsünüldüğünde bazı oyunlarda sıkıntı yaşasa bile çoğu oyunu mediumda rahatlıkla oynarsın gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş seviyesi bir kart fazla bir şey beklememen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia Geforce Gt 620
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mbald M kullanıcısına yanıt
    Zaten Gözüm yüksek çözünürlüklerde değil 1280x768 bana uygun gerekirse daha bile indiririm yeterki açsın.
  • Hayırlı olsun .

Keşke almadan önce bi konu açıp sorsaydın .

Gpuz adlı programı indirip kurup resmini atar mısın ?
  • Değerler gerçekten çok kötü .

Görüntü kalitesi de kötü olacaktır texture fillrate ve pixel fillrate düşük olduğu için .

Bandwidth in de en az 28.8 gerekliydi .

Çok zorlamadan bişeyler oynatır işte.
  • Bakıcaz artık :/
  • Düşük seviye bir kart.
  • o çözünürlükte eh işte
  • Bu ekran kartını almayı düşünüyorum e9500 quad core işlemci ms7529 anakart 300 watt power var. Destekler mi acaba bilen biri cevaplayabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.