Şimdi Ara

NVIDIA GEFORCE GT 540M YÜKLENMEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Acer aspire 5755g laptop var. laptopun ekran kartı Geforce gt 540m 2gb lakin bu driver yüklenmiyor sürücü iniyor uyumlu değil diyor hem nvidia sitesinden denedim hem de acerin kendi sitesinden verdiği driverla denedim olmuyor bi yardımcı olur musunuz size zahmet ?

Model: Acer Aspire 5755g

Ram : 6GB

Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 540M -- Intel HD Graphıcs 3000

İşlemci : Intel Core I5-2430M

• nvidia sitesinden Otomatik Belirleme onu kullan. winzip updater driver adlı program var birde onunla dene. işletim sistemi ne

acerin driver bulma programı da var

https://global-download.acer.com/SupportFiles/Files/HWID/APP/HWVendorDetection.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 25 Aralık 2020; 16:7:53 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için sağolun lakin ne winzipde nvidia driver görüyor ne de acerin sitesinde ki oluyor bu arada sistemim win 7 ultimate 64 bit nvidia otomatik bulma sihirbazı da java diyor tıklıyorum bağlantı sıfırlandı diyor gelmiyor.

• javayı indir öyle dene. aygıt yöneticisinde ünlem mi var

Java yüklü ama açmıyor orayı aygıt yöneticisin de ise nvidia dair hiçbirşey yok gizli aygıtları göster dediğimde de yok sadece ıntel var geforce experinceden yapayım diyorum o bile yükleniyor açmaya gelince kurulum devam edemiyor diyor ya

• eski bir driverla deneyelim googledan arattır bunu indir VERDE 275.50 DRIVER 275.50

• eğer olmazsa şu programı dene https://www.wagnardsoft.com/DDU/download/DDU%20v18.0.3.5.exe bu nvidia ekran kartı driverlarını kökten siliyor. sonra bir reset at acerin sitesindeki driveri kur nvidianın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam o kadar uğraşıyorsun Allah razı olsun ama yine olmadı ne bu yahu bela gibi birşey

• iş formata kaldı gibi :) temiz bir format atıp ilkönce her zaman çift ekran kartı olanlarda muhakkak ilk sırada inteli yükleyeceksin. sonra nvidia. biraz daha kurcala ozulana kadar sonra format at :)

• Çok sağol hocam uğraştığın için. bence de öyle gözüküyor windows 10 yapsam çözülür mü sizce ?

• otomatik görür sıkıntı olmaz. win 10 kurduktan sonra aygıt yöneticisinden güncelleyebilirsin sağ tuş güncelle dersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.