Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GT 520M Yeterli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dediğim ekran kartı 1GB & DDR3 ve 64 bit. ekran kartım yeterli seviyedemi? mesela gta 5 oynayacak olsam kaç fps alırım? RAM 8 LİK TAKTIRACAGIM INTEL i5 2.40 GHZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

NVIDIA GeForce GT 520M Yeterli midir?

NVIDIA GeForce GT 520M, giriş seviyesi bir grafik kartıdır ve 2010 yılında piyasaya sürülmüştür. Bu nedenle, günümüzün talepkar oyunları ve uygulamaları için yeterli olmayabilir. Ancak, temel görevler ve hafif oyunlar için hala kullanılabilir bir seçenektir.

Eğer oyun oynamayı planlıyorsanız, GeForce GT 520M, özellikle de modern oyunları yüksek ayarlarda çalıştırmak istiyorsanız, yeterli olmayacaktır. Bu grafik kartı, düşük çözünürlükler ve düşük grafik ayarlarında daha eski oyunları oynamak için uygundur.

Hafif oyunlar ve temel görevler için GeForce GT 520M yeterli olabilir. Örneğin, e-posta kontrol etmek, web'de gezinmek, ofis uygulamalarını kullanmak ve eski oyunları oynamak için kullanılabilir. Ancak, video düzenleme veya 3D modelleme gibi grafik yoğun uygulamaları çalıştırmak için uygun değildir.

Sonuç olarak, ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına karar vermek için NVIDIA GeForce GT 520M'nin özelliklerini ve kullanım durumlarını dikkatlice değerlendirmelisin. Günümüzün talepkar oyunları ve uygulamaları için daha güçlü bir grafik kartı düşünmelisin, ancak temel görevler ve hafif oyunlar için hala kullanılabilir bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Neredeyse aynı seviyede bi laptopum var.En düşük ayarlarda 15-20 fps veriyor.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    bütün özelliklerini yazarmısın

• Ekran kartınız yeterli fakat yeterli performans alamazsınız

• videolardan izledim kimisi 25 kimisi 40 alıyor en iyisi kurup kendim denemek. peki nvidia nın 2gb ekran kartı modellerini denesem genede artış yaşarmıyım

• kartasal1973 kullanıcısına yanıt
    Gb olayı sadece çözünürlükte önemli.Msi afterburner programını kullanarak ekran kartına overlock yapabilirsin.Fps artışı sağlar.

• sağol ama o programı nasıl kullanıcam. ekran kartına zarar gelmesin sonra ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia Geforce Gt 620
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu programın en iyi ozelligide voltaj arttırmadan ve zorlamadan overlock yapımıdır.

Orada cizgiler olacak ayarlayabilecegin.Core clock

ve memory clock la isimiz olacak.Ilk olarak ikisine 25

mhz artış yap.Kasma devam ediyorsa yavas yavas yukselt.

ortalama 80-100mhz fps artışı sağlanacak.Eger buna

ragmen hala kasma devam ediyorsa Voltaji arttırmaya basla fakat cok az arttır.200 mhz ye kadar yukselt

kasma büyük oranda ya da tamamen gecer.Eger sicaklık

artarsa 70C yi gecerse fan hızını arttır program yardımı ile.

korkma abartmadığın sürece hicbirsey olmaz.Ben hep

yapiyorum. Ve ustelik geri dönüs isaretine basarak

tamamen eski haline getirebilirsin.

Bu arada voltajsiz overlock u kendi deneyiminizle

bulabilirsiniz.Diyelim voltajsiz 20 mhz artıs yaptın

hic bir sorun yok.50 mhz arttırdın yine sorun yok.75 mhz

yaptın ekran görüntü sorunları ortaya cıkmaya basladı

tekrar 50 mhz ye geri cek sorun ortadan kalkacaktır.

• o ekran karti arkadasimin laptopunda var, (dell inspiron 5110)8gb ram i5 2450m ile gt 525m youtube da 4k video izlerken zorlaniyor 70-90 derecelerde calisiyor. islemci @3.1ghz de.. yeterli demem mümkün degil, gecen full bakim yaptim macun degisimi fan temizligi falan, arkadasim olmasa yapmazdim cok ugrastiriyor acmasi kapamasi ekrani falan sökmek gerekiyor, ve adamin macunlar sogutucuya yapismis, cikarkirkende kolay olmadi.
  • millet troll olmuş aga. cs 1.6 rahat oynarsın, pes 2013 bir de live for speedde iş yapar . city car driving için de bir şans tanı derim.
    gta 5 açsa ne olur açmasa ne olur? dayanır 90 dereceye laptop zaten
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    +1 termal macunu degistirdigim halde bu degerlerde benim bahsettigim sistem. Fan susmuyor.

ufak capli oyunlari oynar tabi, gta5 icin yeterli mi sorusuna benim cevabim.

O trol degil galiba ya, gecende sistem önerisi verme dedim hatta nazikce söyledim ama anlamadi, yasi ucak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

+1 termal macunu degistirdigim halde bu degerlerde benim bahsettigim sistem. Fan susmuyor.

ufak capli oyunlari oynar tabi, gta5 icin yeterli mi sorusuna benim cevabim.

O trol degil galiba ya, gecende sistem önerisi verme dedim hatta nazikce söyledim ama anlamadi, yasi ucak galiba

Sistem oneri olayini bilmiyorum valla ama sonucta cift cekirdek olduklarından full hdden sonrasi hem iskence olur hem de laptop ekraninda bir fark olmaz.

Full hdde en fazla 900p kalitesi verir sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 28 Ocak 2017; 20:21:42 >
  • Giriş seviyesi gpu hocam 520 gta 5 çok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cann89 kullanıcısına yanıt
    yok tmm kaldıryor. yağ gibi akıyor. sorun yok . boşuna geforce değil yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.