Şimdi Ara

Nvidia Geforce Experience mouse hareketlerine etki ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Nvidia Geforce Experience açıkken gerek oyunlarda gerek masaüstünde bile mouse hareketlerinde gecikmeler ve dengesiz hızlanmalar oluyor. Bu yüzden FPS oyunlarında aim almak hayli zorlaşıyor hatta oynanmıyor. Bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim? Razer ve zowie olarak iki farklı mouse kullandım. İkisinde de aynı sorun devam ediyor.

    Ekran kartı driver'ını tamamen kaldırıp, daha sonra Geforce Experience olmadan kurduğumda sorun çözülüyor fakat bu seferde oyun içi video çekemiyorum. MSI Afterburner programını denedim fakat o da FPS'yi çok düşürüyor videoyu çekerken.

    Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?

    Model: Monster Abra A5 V6.2
    CPU: Intel Core i7 6700HQ
    GPU: Nvidia Geforce GTX 950M
    RAM: Kingston Impact DDR3 16GB
    Mouse: Zowie EC1-A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 25 Mart 2019; 23:47:12 >



  • Yaşadığınız sorun geçen hafta çıkan bir windows update sorununa(KB4482887) işaret ediyor. Microsoft daha sonra bunu düzeltmek için yeni bir yama yayınladı.(KB4489899) Bu yamaların kurulu olup olmadığını kontrol edin. 1. yama kurulu ise kaldırın. 2. yama kurulu değil ise kurun, Muhtemelen sorunu çözecektir.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ben şu anda eski sürüm windows 10 kullanıyorum. Update ile ilgili değil. Bu sorun neredeyse 2 senedir var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hexen-zz

    Ben şu anda eski sürüm windows 10 kullanıyorum. Update ile ilgili değil. Bu sorun neredeyse 2 senedir var.
    Belki de sorun budur. Yeni çıkan sürücüler bu yamalara göre adapte ediliyor. Eski bir sürümü kurmayı deneyebilirsiniz. Bende monster kullanıyorum, ekran kartım 970m. Tüm sürücülerimi sürekli güncel tutuyorum. Windows da güncel. Böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadım.
  • İlk defa duyuyorum bende 950m kullaniyorum hiç karşılaşmadım öyle bir sorunla program içerisinde battery boost özelliği var eğer o kapalı değilse belki gecikmelere sebep olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrbl0000

    İlk defa duyuyorum bende 950m kullaniyorum hiç karşılaşmadım öyle bir sorunla program içerisinde battery boost özelliği var eğer o kapalı değilse belki gecikmelere sebep olabilir
    Şuanda kullanmıyorum fakat kurduğum zaman ilk onu kapatıyorum. Denemediğim yol kalmadı. Kesinlikle kullanamıyorum Geforce Experince. Sorunu programdan ziyade programdaki In-Game Overlay yani video kaydetme özelliği açıksa yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 26 Mart 2019; 11:56:2 >
  • hexen-zz kullanıcısına yanıt
    Hocam kayıt çözünürlüğünü ve kaydetme hızını mb cinsinden olanı düşürüp deneyin ekran kartının zorlanmayacağı şekilde ayarlayıp deneyin isterseniz benim kendi ayarlarımı atayım aynı kart belki faydası olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aslında esas sıkıntı masaüstünde bile garipleşiyor. Kayıt ayarının ne olduğu aslında pek önemli değil ama denerim yine de. Zaten oyunlarda garipleşmesinin nedeni de bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.