Şimdi Ara

NVIDIA GeForce 9600M GT mi yoksa ATI Mobility Radeon HD 4650 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

9600m gt cok kırpılmıs
    ama masaustundekinden az farkı var 4650 ddr3 un birde işlemci faktoru var ve diger tum etkenler

dv6 diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

son sözü söylüyorum bir 9600mgt ddr3 kullanıcısı olarak konuyu kapatabilirsiniz

4650 ddr3>9600gtddr3>4650ddr2>9600gsddr2

aynen tablo bu
  • Dediğiniz model 1115et hiçbir yerde yok sadece can bilgisayar diye bir sitede var.Ayrıca sağdaki makinayla arasında sadece harddisk farkı var bu 320 1115et ise 500.Bu bnm için o kdr da onemli değil hem biraz daha ucuz gelıyo bana bu.
  • sıralama bence şöyle olsa daha dogru olur.
    4650 ddr3>4650 ddr2>9600m gt ddr3>9600m gs ddr3>9600m gt ddr2>9600m gs ddr2
  • @burak erden
    9600mgtddr3 4650 ddr2 den daha iyi bir kart.gerek 3dmark gerekse oyun testleri bunu gösteriyor.artı olarak 9600mgt ddr3 oc kapasitesi imzamdaki gibi çok iyi.4650ddr2 ise iyi oc olmuyor.
  • işi ocye dayandıracaksan belki haklısın iyi oc oluyor ama ben sahsen oc taraftarı degilim.yazda geldi bu saatten sonra ancak buzdolabında oc yaparız.standart degerlerde bile sorun çıkarmaya başlarlar ekra kartları.
    oyun testlerine baktım.bende 4650li acer 6930 alacagım yarın birde kendim test ederim.
    fanatikligim yoktur ati nvidia, şu bu diye yapacagım testi o zaman belki haklısındır ama su anda benim gördügüm 4650 ddr2 daha üst seviye bir kart.
    yarın elime geçiyor istersen pmden konuşalım,3 4 oyunda kapıştıralım ortalama fpsleri yayınlayalım millette görsün(ama ocsiz)
  • @burak erden
    hevesini kırmak istemem ama bizim 6930g derneğinde 4650ddr2 li arkadaş çok var ve bu konular çok tartışıldı ayrıca benim oyunlardan aldığım ss ler de dernekte 125 . sayfada var.ben standart halde daha iyi dedim zaten ama arada uçurum yok tabiki kartlar yakın birbirine.( ben cihazımı 6 aydır ocli kullanıyorum imzamdaki hızlarda soğutucu altlığı da kullanıyorum tabiki). ati sever bazı oyunlarda (ör: race grid) 4650 öne de geçebilir ama genel anlamda 9600gt biraz önde.bu arada nvidayı sevmediğimi ve ati taraftarı olduğumu da belirtmek isterimşunu da söyliyim bu dediklerim 4650 ddr2 li 6930g yi alma kararında bi değişiklik yapmasın .dernekte kullanan arkadaşlar oyun performansından mennunlar.fiyatına göre iyi bir cihaz kesinlikle
    bişey daha kapışmaya her zaman hazırım ve senin kartının geçmesini isterim çünkü ati taraftarıyım.ama ben kartımı 9700mgt hızlarının üstünde kullanıyorum o yüzden sonuç olarak beni geçmen mümkün değil gibi

bu da sana 9600ddr3 vs 4650 ddr2 karşılaştırma testi
    http://www.notebookjournal.de/tests/test-acer-aspire-6530g-848/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 3 Haziran 2009; 19:52:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

9650gt nasıl peki?

bu makine
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38444

bunun ddr2 yada ddr3 olduğunu nasıl anlayacağız
  • @HePsİ1LeŞmE
    gpu-z programıyla bakıp anlayabilirsin .vatandakiler ddr3 tür derseler de inanma kendin bak bu program ile.ama ben o cihazın ekran kartının ddr2 olduğunu hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 3 Haziran 2009; 22:46:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

@burak erden
    hevesini kırmak istemem ama bizim 6930g derneğinde 4650ddr2 li arkadaş çok var ve bu konular çok tartışıldı ayrıca benim oyunlardan aldığım ss ler de dernekte 125 . sayfada var.ben standart halde daha iyi dedim zaten ama arada uçurum yok tabiki kartlar yakın birbirine.( ben cihazımı 6 aydır ocli kullanıyorum imzamdaki hızlarda soğutucu altlığı da kullanıyorum tabiki). ati sever bazı oyunlarda (ör: race grid) 4650 öne de geçebilir ama genel anlamda 9600gt biraz önde.bu arada nvidayı sevmediğimi ve ati taraftarı olduğumu da belirtmek isterimşunu da söyliyim bu dediklerim 4650 ddr2 li 6930g yi alma kararında bi değişiklik yapmasın .dernekte kullanan arkadaşlar oyun performansından mennunlar.fiyatına göre iyi bir cihaz kesinlikle
    bişey daha kapışmaya her zaman hazırım ve senin kartının geçmesini isterim çünkü ati taraftarıyım.ama ben kartımı 9700mgt hızlarının üstünde kullanıyorum o yüzden sonuç olarak beni geçmen mümkün değil gibi

bu da sana 9600ddr3 vs 4650 ddr2 karşılaştırma testi
    http://www.notebookjournal.de/tests/test-acer-aspire-6530g-848/2

ilk testim griddi 1366x768 çözünürlükte en düşük ayar medium detailde bazıları highda 4xaa açık başlangıçta yarış arabaları varken 35 fps veriyor arabalar yokken 45 fps civarı veriyor. 30 fpsnin altını görmedim hiç bir sahnede
    verdiginiz test sitesi güvenilir ama bu test tutarlı olmamış.
    Birde 6930 kullanıcı arkadaşlar ati catalysi devreden çıkarmayı veya catalysden ayarları performansa getirmeyi unutmuşlardır tahminim.

• @burak erden
    hemen ati oyunundan testlere başlamışsınrace grid şuan elimde yok.dernekte oyunlarla ilgili ss leri verdim oradan karşılaştırma yapabilirsin.ama şunu söyiliyim diğer 4650 cihazlı arkadaşlarda o civarda race gridde fps alıyorlardı.sen bizim derneğe gelsene orda ver testlerini oyunlardan ss leri oraya ekleyebilirisin. hem üye ol derneğede artık 6930g sahibisin.
  • @sulo61gun ;320 shader ile 128 bit te olsa DDR2 de olsa en az 9600mGT DDR3 kadar performans vermesini bekliyorum.Linkini verdiğin testler hiç tutarlı gelmedi bana bir çok faktöre göre değişebiliyor fps zaten.DDR2 bellekler 4650'nin gücünü baya bi kısıtlasa da 9600mGT DDR3 ile aralarında büyük farklar olacağını zannetmiyorum.Bakalım adam gibi driver ayarlarını oyun ayarlarını SS ile gösteren ve Fraps ile alınmış belirli bir bölümüm bencmarkını yapailirseniz öğreneceğiz.Ancak dediğim ayarları görmeden işlemci-bellek konfigürasyonlarını görmeden aynı bölümde veya yarışta test yapılmadan bana testler pek bir şey ifade etmiyor.Tüm testler ve test yapanlar için geçerli söylediklerim.Bence yeni bir konuda gerçek bir karşılaştırma yapmalısınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 6 Haziran 2009; 0:04:33 >

• @ecay
    bende zaten arada burun farkı olur diyorum bariz önde değil 9600gt(oyununa göre değişir).dernekte o kadar 4650 sahibi var ama kimse kapışmaya cesaret edemedi o kadar oyun testi istedim. 125 . sayfada da zaten ocli ayarlarda oyun sslerini verdim.ama bizim kartın oc avantajı da var 4650 iyi oc olmuyor.bi de benim işlemci 2.0 arkadaşın, 2.2 olursa bu da adil sonuç vermez tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.