Şimdi Ara

Nvidia GeForce 8600 GT Fan Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ekran kartı oyunları oynarken bir süre sonra aşırı ısınıyor ve oyun aşırı kasmaya başlıyor.. Everest'le ısısına baktığımda 121 C'yi görüyor. Bugüne kadar böyle sorunum yoktu, birkaç haftadır durum bu. Sorunu tam anlayamasamda en büyük şüphem fan. Bana fan olarak ne önerirsiniz, kaliteli birşeyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness018 -- 20 Temmuz 2011; 13:27:36 >

• Öncelikle ekran kartının soğucusunu söküp güzelce temizleyin ve terman macun yenileyin sorununuz çözülecektir yüksek ihtimal. O karta özel bir soğucutu almanızı önermem lakin o kartı elden çıkarıp daha iyi bir kart bakabilirsiniz.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Teşekkür ederim zaten temizledim ve dediğinizi yaptım ama fan dönmüyor elimle ittirdiğimde dönmeye başlıyor.. Ben de bir programla çözdüm sorunu teşekkürler.

Orijinalden alıntı: darkness018

Teşekkür ederim zaten temizledim ve dediğinizi yaptım ama fan dönmüyor elimle ittirdiğimde dönmeye başlıyor.. Ben de bir programla çözdüm sorunu teşekkürler.

O kart için fan almaya değmez Tasarımını bilmiyorum ama üstünde plastik varsa plastiği çıkarıp fan uydurun Zaten ısınan bir kart değil Kısacası fan uydurun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia Geforce Gt 620
    13 yıl önce açıldı
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.