1.sırada => Intel(R) HD Graphics 2.sırada=> NVIDIA GeForce 310m yer almaktadır.
1.sorunum; 1024*768'de counter 1.5'te bile adam karşıma çıktığında 1024*768'de pes 2010 oynarken seyrek sayılmamakla birlikte 1024*768'de crysis 1 oynarken ayarların hepsi medium iken
Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği 1171 MB Ayrılmış Video Belleği 64 MB Sistem Video Belleği 0 MB Paylaşılan Sistem Belleği 1107 MB
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar kurtarın beni bu hayal kırıklığından
Kimsenin bir fikri yok mu:(
up
1- format atman gerekebilir.
2- nvidia sitesinden son driverları yükleyip denemek lazım
3- madem yeni aldın geri verme şansın varsa geri verip yenisini al veya garanti vardır baksınlar.
İade et birader neyin yardımını alıyosun burda götür anlat-göster durumu iade iste 1 hafta olmamış daha zaten berbat bi model almışsın..
konu biraz gecmis ama yinede arayanlar için bilgi olsun; asus nvidianın optimus özeligini kullanıyor, bu da şu demek, nvidia kontrol merkezinde 1. sırada entegre grafik var yani, gerekmedigi zaman ekran kartını calıstırmıyor onboard kullanıyor, yani siz oyunu oynarken ekran kartınızdan gpu calıstırmadıgı için kasıntı yasıyorsunuz, bu da tabi ki enerji tasarrufu için müthiş bir özellik, bunu da kimse bilmedigi için optimus kullanan bilgisayarlar sanki kötüymüs sanılıyor, tek yapmanız gereken ; nvidia control center acıp 3D görüntü ayarlarından entegre grafik degilde "yüksek performanslı nvidia işlemcisi" ni secmek, bunu yaptıgınızda bütün sorun cözülecektir, bu kart ile Black Ops high da oynuyorum su an, kesinlikle kötü bir kart degil