Şimdi Ara

Nvidia Ekran Kartları--Hangi Driver? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben nvidia nın sitesinden indiririm hep şuanda 81,98 yüklü

SIZ IZIN VERMEDIKÇE, HIÇ KIMSE, KENDINIZI DEĞERSIZ HISSETTIREMEZ!
  • Teğmenim sen hatayı bios update'i ile yapmışsın.İşte şeytan bazen dürtüklio bizi tıkır tıkır çalışan sistemlerimiz üzerinde bazı fantasylerimizi gerçekleştirmeye çalışırken makinayı kucağımıza alıyoruz.Gerçi diyceksin ki araştırmadan karıştırmadan da öğrenilmio buna da okey,ama bedeli bazen ağır olio çünkü aynı şeyleri bende yaşadım sonunda makinayı yok pahasına elden çıkarmak zorunda kaldım..Allah sana kolaylık versin o sistem artık yoldan çıktı,inşallah sen kurtarabilirsin..

XG 91.98 ÖZELLİKLE SÜPER!

Download adresi:
    www.tweaksrus.com

Orjinalden alıntı: fx57

burada topiğin açan dosta ve herkese tavsiyem XG driverları kulanmanız' Gerçekden de çok performanslı!

Download adresi:
    www.tweaksrus.com

Yüzbaşım şimdi bu driver bizim ekran kartıyla senkronize olur mu?Ekran kartım Asus V9520(fx 5200)

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

burada topiğin açan dosta ve herkese tavsiyem XG driverları kulanmanız' Gerçekden de çok performanslı!

Download adresi:
    www.tweaksrus.com

Yüzbaşım şimdi bu driver bizim ekran kartıyla senkronize olur mu?Ekran kartım Asus V9520(fx 5200)

Valla senin kartıda destekler ama asıl perf sı 6xxx serisi çin veriyor onlaara özel senkronize edilmiş ama sende deniyebilirsin tabi!

• Bi deniyelim bakalım,denemesi bedava nasıl olsa.3D Mark puanlarında bi artış olucak mı bakalım,zaten yerlerde sürünüyor..
  • yüzbaşım yanlış yazmışsın herhalde yada ben bulamadım ben bulamadıysam mazur gör orda enson XTreme-G 82.65.v2 bu var bunuda indirdim bide XTreme-G 81.98.v2P_rev1 bunuda indirdim ikisinide deniyecem bakalım nasıl olacak

SIZ IZIN VERMEDIKÇE, HIÇ KIMSE, KENDINIZI DEĞERSIZ HISSETTIREMEZ!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

Download adresi:
    www.tweaksrus.com

Valla senin kartıda destekler ama asıl perf sı 6xxx serisi çin veriyor onlaara özel senkronize edilmiş ama sende deniyebilirsin tabi!

Hocam tüm XG ler mi 6xxx için özel senkronize edilmiş yoksa sadece xg 91.98 mi?

Bir de arkadaşın dediği gibi son olarak :XTreme-G 82.65.v2 çıkmış

Bir de sitede tam olarak xg 81,98 diye bir şey yok.Tam olarak hangisaini öneriyorsun?
    Yirmi yıl seni özleyerek yaşlanmak da güzeldi...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.