Şimdi Ara

Nvidia Ekran Kartıyla İlgili Birşey Kurunca Monitör Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle içinde bulunduğum işletim sistemi; Windows 10
    Ekran Kartı; Nvidia Geforce GTX 680
    Monitör; BenQ XL2430T

Daha önceden ilginç problemler içerisindeydim zaten bilgisayar içinde. Windows 8'den başka işletim sistemi kurmam gerekliydi.
    Diğer problem şuydu kalsın buralarda;http://forum.donanimhaber.com/m_116953991//tm.htm#117031608

Şimdi asıl olaya gelirsek;

Bilgisayara ekran kartı driverinden, geforce experienceye kadar ekran kartını bilgisayarda gösterebilecek herhangi bir şey yüklediğimde ekran direkt kararıyor, monitör sinyal almıyor. Aygıt yöneticisinden otomatik güncelleştirme dahil.
    Daha sonra güvenli modda açıp ekran kartını Aygıt Yöneticisinden kaldırıyorum ve normal açılışta görüntüyü sağlayabiliyorum. Onboarddan tek çözünürlükte.
    Farkettiğim başka bir durum ise;
    Ekran kartı driverini yükledikten sonra güvenli modda bilgisayarı açıp aygıt yöneticisine girdiğimde monitörün üstünde sarı ünlem uyarı işareti görüyorum.

Kısacası bilgisayara ekran kartı driveri yüklediğimde monitör sinyal almıyor ekran gidiyor, ekran kartı driverini sildiğimde görüntü geliyor.

Nedir bunun oluru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 23 Mayıs 2016; 19:03:17 >

• tekrar mrb hocam öncelikle her zaman msdn sürümler tercih ediniz bu konularda cok iyi siteler var sisteminiz cok iyi psu nuz kaclik birde driveri cd den mi kuruyorsunuz sitesinden mi farkli psu ile deneme sansiniz var mi psu nuz da kuvvetliyse driver cakismasi vardir driveri yukledikten sonra sadece ekrana baglayip pc i acmayi deneyin hic birsey bagli olmasin klavye mouse dwd writter dahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 23 Mayıs 2016; 20:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750W psu.
    Sistem iyi evet. Oyuncu bi' abi olunca otlanıyoruz bizde :)
    Her zamanki gibi internetten indirdim driveri. Otomatik ve el ile ekran kartına uygun driveri indirmeyide denedim.Olmadı. Şimdi dediklerinizide yaptım fakat olmadı.
    Bu arada usanmadan yardım etmeye çalıştığınız, yardım ettiğiniz için teşekkürederim.

Edit; Bu arada biraz bekleyince sistem kendini yeniden başlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 23 Mayıs 2016; 20:49:25 >
  • gogeta5858 G kullanıcısına yanıt
    önemli deil ne demek hocam psu da iyi anakart driverleri tammi ekran kartini orginal cd sinden denermisiniz birde win10 cakma miydi veya diger win8 ler son olarak bios tan sıcakliklari kontrol edin veya program indirp ordan kontrol edin ekran karti dahil
    elinizde sata kablosu varsa onuda bi degistirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 23 Mayıs 2016; 21:08:42 >
  • CD sinden kurmadım çünkü üstünde windows 8 için hazır diyordu. BIOS ta bir tek monitor sekmesindeki Chassis Fan 2 bazen - gösteriyor bazen 200-300 arası kırmızı renkte gösteriyor diğerleri normal.
    Windowslar sahte windows. Etkinleştirmedende denedim, etkinleştiripte.
    Benim ayrıca taktığım 1, toplama olduğundan adamların hazır taktığı 3 sata kabloyuda denedim.
    Şuan pc ile uğraşma imkanım olmadığı için yarın CD sindende kurmayı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 23 Mayıs 2016; 21:24:21 >
  • fana yogunlasip birde devrini degistirin sebeplerden birisi o uyari veriyo

• sizce fanların çok fazla tozlanması sebep olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olur zamanla duzensiz donmesi rulman dagilmasi vs.

• Demek ki bakıma göndericez bilgisayarı. Sıvı soğutmanın yenilenmeside gerekiyor çünkü. Sonuç bakıma gittiyse zaten başka bir arızayıda tespit ederler.
    İlgi ve yardımlarınız için tekrardan çok teşekkürederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.