Şimdi Ara

Nvidia Ekran Kartının Driver yükleyince PC windows Ekranında RESET ATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 senedir aynı sistemi kullanıyorum . 2 senedirde aynı işlettim sisteminii kullanıyorum.
    Zotac Nvidiia gtx 670 ekran kartı ve Wİndows 7 64bit
    Sorunum şöyle kardeşim oyun oynarken pc reset atmış ve windows ekranında kalmış
    Pc açılınca Windows ekranında siyah ekran geliyor ve reset atıyor.Format attım. Driverları sırasıyla kurdum ve Sorunun ekran kartında olduğu düşüncesindeyim. Erkan kartını driverini kurunca PC açılmıyor. Windows ekranında reset atıyor. F8 güvenli moddan siliyorum driveri açılıyor.
    Çözüm Önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• hocam şimdi indirmeye başladı sonucunu bildiricem. Sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

bu driveri denehttp://cn.download.nvidia.com/Windows/361.75/361.75-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

Hocam yok olmadı gene aynı sorun var driver yükleyince windows görüntüyü vermeyi kesiyor.
  • En Güncel Driveri Kurdugun halde gene aynı sorunu veriyorsa chipset arızası olusmaya baslamıs olabilir tabiki driver seceneklerini deneyerek sorunu çözmek en dogrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theflood

En Güncel Driveri Kurdugun halde gene aynı sorunu veriyorsa chipset arızası olusmaya baslamıs olabilir tabiki driver seceneklerini deneyerek sorunu çözmek en dogrusu..

bütün drivelrı yükledim eskisinden yeniisine sorunum çözülllmedi arkadaşla ekran kartlarını deiştirdik onunki bende çalışıyr benimkii onda aynı hattayı veriyor ekran karttı arızalı. Bugün gittim 970 aldım yapacak biişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucukutu76

quote:

Orijinalden alıntı: theflood

En Güncel Driveri Kurdugun halde gene aynı sorunu veriyorsa chipset arızası olusmaya baslamıs olabilir tabiki driver seceneklerini deneyerek sorunu çözmek en dogrusu..

bütün drivelrı yükledim eskisinden yeniisine sorunum çözülllmedi arkadaşla ekran kartlarını deiştirdik onunki bende çalışıyr benimkii onda aynı hattayı veriyor ekran karttı arızalı. Bugün gittim 970 aldım yapacak biişey yok

hayırlısı olsun iyi gunlerde kulanın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Bios Yükleme HATA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.