Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 senedir aynı sistemi kullanıyorum . 2 senedirde aynı işlettim sisteminii kullanıyorum. Zotac Nvidiia gtx 670 ekran kartı ve Wİndows 7 64bit Sorunum şöyle kardeşim oyun oynarken pc reset atmış ve windows ekranında kalmış Pc açılınca Windows ekranında siyah ekran geliyor ve reset atıyor.Format attım. Driverları sırasıyla kurdum ve Sorunun ekran kartında olduğu düşüncesindeyim. Erkan kartını driverini kurunca PC açılmıyor. Windows ekranında reset atıyor. F8 güvenli moddan siliyorum driveri açılıyor. Çözüm Önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Hocam yok olmadı gene aynı sorun var driver yükleyince windows görüntüyü vermeyi kesiyor.
En Güncel Driveri Kurdugun halde gene aynı sorunu veriyorsa chipset arızası olusmaya baslamıs olabilir tabiki driver seceneklerini deneyerek sorunu çözmek en dogrusu..
quote:
Orijinalden alıntı: theflood
En Güncel Driveri Kurdugun halde gene aynı sorunu veriyorsa chipset arızası olusmaya baslamıs olabilir tabiki driver seceneklerini deneyerek sorunu çözmek en dogrusu..
bütün drivelrı yükledim eskisinden yeniisine sorunum çözülllmedi arkadaşla ekran kartlarını deiştirdik onunki bende çalışıyr benimkii onda aynı hattayı veriyor ekran karttı arızalı. Bugün gittim 970 aldım yapacak biişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: rucukutu76
quote:
Orijinalden alıntı: theflood
bütün drivelrı yükledim eskisinden yeniisine sorunum çözülllmedi arkadaşla ekran kartlarını deiştirdik onunki bende çalışıyr benimkii onda aynı hattayı veriyor ekran karttı arızalı. Bugün gittim 970 aldım yapacak biişey yok