Şimdi Ara

Nvıdıa ekran kartı olan yardım edebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,gtx 1050 ekran ve ıntel hd 630 ekran kartlı laptopa sahibim.nvıdıa denetim masasında program ayarları kısmında tercih edilen grafik işlemcisi diye bir bölüm var.Bu bölümde 3 seçenek var.Otomatik seçim:Nvdıa gpu,entegre grafik ve yüksek performanslı nvıdıa işlemcisi.

Şimdi entegre grafik anladığım kadarıyla ıntel ekran kartını kullanıyor.Peki otomatik seçim:Nvıdıa gpu ve yüksek performanslı nvıdıa işlemcisi arasındaki fark nedir?Oyun oynarken hangisi kullanmalıyım?Bilgilendirirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik seçimde kalsın. Bu sayede yüksek grafik gerektiren işlerde Nvidia GPU devre girerken daha basit işlemlerde güç tasarrufu yapmak adına Intel GPU devreye girer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Sık oyun oynuyorsan Yüksek performanslı seçili kalsın bazıları sıkıntı yapıyor entegre grafik kartını kullanıyor. Ordaki ayarlarıda max performansa ayarla güç tüketimi felan tasarruf yapcam diye kısıyor kendini pc oyun sırasında. Birde pcnin güç ayarlarından da yüksek performans seçimini yap.

• Oynadığın oyuna özel ayarlar yapabiliyorsun ben oynadığım oyun için yüksek performansı seçtim oyuna girerken de laptopu güç tasarrufundan yüksek performans moduna geçiriyorum.

• otomatik olarak kalsın. Nvidia denetim merkezinin üstündeki bölümlerde en sonlara doğru "bildirim alanında GPU etkinliği simgesini göster" e tıkla ve daha sonra sağ alttaki saaitin,sesin vs simgesinin yanında kare ve renkli birşey olacak. İşte ona tıklayınca anlık olarak hangi gpu kullanıyo haberdar edecek👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.