Şimdi Ara

nvidia ekran karti guclendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok dandik nvidia ekran kartinizmi var? oyun oynayamiyomusunuz?
    Ama bu sorunlar burada bitecek ekrankartim nvidia geforce 315m sizinde boyleyse derin nefes alin basliyoruz
    NOT:SOYLEYECEKLERIM 100% GUVENLIDIR YANI YAPACAKLARIMI YAPARSANiZ Leptop kullaniyosaniz ve. Cok isiniyosa sakin yapmayin pcniz ölur
    BLACK MESA ADINDA OYUN VAR DUYMUSSUNUZDUR benim kartla oynanmiyor oyun game boosterla zar zor oynayabiliyodum

Simdi yapacaklariniz ( GAME BOOSTER VARSA INDIRIN ) baslat regedit ( uyari gelirse evet deyip geciyoz ) oradan hkey local machine oradan systeam-> windows orada control ste 1 2 3 yada. Control panel/set onlardan hangileri varsa
    Sunlari yapin control set 1 enasagi gidin windowsu bulun csd degeri 100 degil 300 yapin control set 2 varsa yine ayni islemi tekrarlayip csd versiona taiklayip onu 500 yapin cont. Set 3 varsa onada yapin 500 bukadar sonra pcnizin ekran karti guclenir bana inanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağol kardeş sayende 750ti kartım titanx e dönüştü eyw.
  • ACER Predator G9-591 Core i7 Notebook
    ASUS ROG GL702VT Core i7 Notebook
    ASUS ROG GL752VW Core i7 Notebook

bilgisayarda oyun oynayacağım, çizim programları yazılım vs gibi programlar yükleyip çalışma gerçekleştireceğim. Bu yüzden hız bakımından sorunsuz ve donma sorunu da olmayan bir bilgisayar tercihi yapmak istiyorum. Burada SSD hardısk cok ıyı oldugunu araştırıp öğrendim. Ancak DİSK türü; M2 SATA SSD ve sadece SATA derken ne farkları vardır. Hani ben sadece DİSK türü olarak SSD mi seçmem gerekiyor. bütçe 7bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanTkE -- 15 Aralık 2016; 13:52:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.