Şimdi Ara

Nvidia ekran kartı driver kurulumu başarısız! Hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar abi bişi dicem neden bole cıkıyohttp://a1212.hizliresim.com/14/n/h2ylj.png Yardım edin luften

• Bende aynı problemi yaşadım şu şekilde çözdüm.

1. Program Ekle Kaldır'dan Nvidia ile alakalı herşeyi kaldırdım.
    2. Driver Sweeper isimli programla Nvidia seçeneğini analiz ettirip herşeyi sildim. Program bilgisayarınızı yeniden başlatacak.
    3. Take Ownership isimli bir registry kaydını kurdum. Kurduktan sonra C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository üzerine sağ tıklayıp take ownership dedim. Sahipliği aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım.
    4. Nvidia sitesinden indirdiğim güncel yazılımı kurdum.
    5. Mutlu son

• quote:

Orijinalden alıntı: mkozkan

Bende aynı problemi yaşadım şu şekilde çözdüm.

1. Program Ekle Kaldır'dan Nvidia ile alakalı herşeyi kaldırdım.
    2. Driver Sweeper isimli programla Nvidia seçeneğini analiz ettirip herşeyi sildim. Program bilgisayarınızı yeniden başlatacak.
    3. Take Ownership isimli bir registry kaydını kurdum. Kurduktan sonra C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository üzerine sağ tıklayıp take ownership dedim. Sahipliği aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım.
    4. Nvidia sitesinden indirdiğim güncel yazılımı kurdum.
    5. Mutlu son

deniyorum şuan.

• arkadaşlar bu sorunla bende karşılaştım ve yaptım ilk önce denetim masasından nvidia ile ilgili her şeyi silin sonra yerel disk c den nvidia ile ilgili kalanları silin bilgisayarı güvenli modda açın ve oyle kurun ekran kartını bende aynı sorunla karşılaştım sure yarıya gelirken bu hatayı alıyordum guvenli modda çok kolay kuruldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.